viber-mobilni: Lze používat v zahraničí?

muzu ho vyuzivat i ze zahranici?

jiri zienzek 17.3.2014 Odpovědi: (4) Odpovědět

Dobrý den,
funguje i v zahraničí a to včetně volání (stejně tak povoluje komunikaci do zahraničí).

Honza (administrátor) 17.3.2014

Ahoj. mám kamarátov v zahraničí. môžem s nimi volať aj posielať sms bezplatne??? aj oni majú nainštalovaní viber. za odpoved dakujem.

dominika 7.7.2015

Dobrý den,
ano, skrze Viber je komunikace bezplatná a to bez ohledu na to, kde se volaný a volající nacházejí. Komunikace totiž probíhá přes internet - mimo operátory.

Honza (administrátor) 20.7.2015

Dobrý den, mám problém s doručením sms do zahraničí. V rámci ČR se sms doručí okamžitě nebo do pár vteřin. Do zahraničí se doručí nejdříve za hodinu a včera bohužel vůbec. Dotyčný novou sms zjistí pouze v případě, jakmile si otevře aplikaci Viber a sms vidí, pak se objeví rovnou přečteno. Při on line komunikaci je to bez problému, rovnou se ukáže doručeno. Ze zahraničí do ČR je to rovněž bez problému a doručení je okamžité. Před pár dny došlo k nové aktualizaci Viberu a od té doby je tento problém. Také se mi ukazuje v každé mojí sms ikona polohy, kterou chci zrušit, poloha je zapnuta a nejde mi v nastavení vypnout. Vím, že jsem ji určitě nezapinala. Nebylo by lépe Viber odinstalovat a znovu nainstalovat? Nevím jestli to budu umět znovu obnovit... Prosím poraďte, díky.

Petra 30.3.2017
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Temple Jewels Stack Fall Crowd City 2 Watermelon Shooter Survivor In Rainbow Monster Drop Maze Puzzle Love Stairs Ketchapp Game Real Flight Simulator
Nahoru