whatsapp-messenger-mobilni: Kde najdu historii zpráv?

Dobrý den, dostanu se ke staré konverzaci v mobilu, pokud historie například začíná od ledna, ale potřebuji prosinec? Nebo už je definitivně ztracená? Děkuji za radu.

Lucie 14.5.2014 Odpovědi: (6) Odpovědět

Dobrý den,
jste si jistá, že byla prováděna konverzace z tohoto účtu? Ukládání funguje automaticky, případně můžete provádět ruční zálohy. Pro načtení smazaných konverzací je možné aplikaci odinstalovat a znovu nainstalovat. Dojde k obnově smazaných konverzací.

Honza (administrátor) 15.5.2014

Dobrý den, z mojeho účtu znamená z mojeho čísla? Děkuji za radu!

Lucie 15.5.2014

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda uvidim sve konverzace i pokud si zmenim telefon a aplikaci naistaluji znovu?Dekuji.

misa 24.8.2015

Dobry den, chci se prosim zeptat. Mam ve whatsapp kazdodenni konverzaci s jednim kamaradem a bohuzel se muzu vratit do historie jen do konce prosince. S jinymi kolegy vidim konverzaci napriklad dva roky starou. Mam iphone 4s a potrebovala bych vyhledat zpravy od pocatku konverzace s timto kamaradem. Nikdy jsem nic nemazala ani nepreinstalovavala...muzete prosim poradit? Predem dekuji...

Berus 20.7.2016

dobry den, jak mohu vymazane zpravy ukazat, mam samsung galaxy j3.Moc dekuji

mirka novakova 13.1.2017

PROSÍM O RADU,JE MOŽNÉ SE DOSTAT DO hISTORIE Z LETOŠNÍHO LEDNA/2017?  DĚKUJI

Jan ŠILHAVÝ 12.5.2017
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Stairs Ketchapp Game Drop Maze Stack Fall Princesses Sunflower Delight Watermelon Shooter Jelly Shift Slope Racing Survivor In Rainbow Monster Crowd City 2
Nahoru