aion: Rady ohledně sbírání XP - loot, drop

Dobrý den chcem sa spytat ci by ste mi neporadili ohladom expenia, zbierania surovin a craftingu...no tak Expenie: Chcel by som pozastaviť XP na určitu dobu aby som mohol si nadropovať veci v 30lv (da sa to? - som na Officialnom aione od GAMEFORGE LIVE) ..potom Zbieranie..na zaciatku hry som zbieral AZALPHY a mali 1p mam 7p schopnost zbierania a nejde mi nic zbierat ani v Ishalegene ani v Altagrade ani v Morheime :/ (mozete poradit?) ...dalej crafting..je to dobre ? a ktory by ste odporucili na Skauta Rangera :) diky za odpovede :)

Stanko 20.1.2014 Odpovědi: (4) Odpovědět

Dobrý den,
s touto hrou bohužel osobní zkušenost nemáme, proto přenecháme otázkou ostatním návštěvníkům serveru. Osobně pak doporučuji zhlédnout některé gameplaye kvalitních hráčů. Často se tak lze dozvědět množství zajímavých informací a návodů.

Honza (administrátor) 21.1.2014

Ahoj , AION jsem začal dnes hrát a tak jsem si vytvořil postavu a chtělo to po mě nějakej PIN tak jsem tam nějakej dal ( pamatoval jsem si pořadí ale přesné čísla ne ) a ony se ty čísla potom přetočil !!! ted mě nejde hrát bez toho PINU ... neví někdo co mám dělat ??

Daniel 24.1.2014

Ohledně toho sběru, úplně na začátku se jedná o lidský sběr, který není určený pro Daevu(nevím jak si říkají asmodeáni), ale pokud ti nejde sbírat je nutné si zvýšit lvl sběru, navíc jsou dva typy sběru a to 1. klasické pozemní, kterému se říká Essencetapping(sběr bylin, dřeva, kovů a drahých kamenů)
2.Aethertapping(sběr aetheru z vortexů, které jsou zvětší části vždy někde ve vzduchu nad městy atd.) Vždycky je určité množství p pro lvl, když p je pro daný lvl naplněn musíš vyhledat mastera daného typu sběru a zvýšit si lvl, abys mohl u své postavy v daném sběru dále pokračovat a střádat p.
Samotné "p" je zkratka pro point čili bod ;)kdyby někdo nepochopil. Momentálně jsou masteři sběru u nichž se dá zvýšit lvl sběru v Orielu(pro Elyos). Za asmodeány nehraju, takže nevím.
Co se týče craftingu, tak každá postava může dělat všechno. V Aion není omezení, které mnozí známe z jiných her. Nejvýdělečnější je samozřejmě craft zbroje a zbraní, ale vaření zase nabízí stabilní…

Rhiana 3.12.2016

PIN je ve hře pro ochranu účtu hráče, také proto se čísla na číselníku mění v souvislosti s místem. Pokud máš problém s nímž si neporadíš je dobré otočit se o pomoc či radu na GM. Jinak radím udělej si buď novej účet s tím, že si PIN někde napíšeš nebo si na stávajícím účtu udělej novou postavu a někde si pak napiš PIN ;)

Rhiana 3.12.2016
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

On-line hry

Bubble Shooter Free 2 Princesses Sunflower Delight Adam and Eve: Cut The Ropes Checkers RPG: Online PVP Battle Drop Maze Race Monster Truck Stack Fall Stunts Track Watermelon Shooter
Nahoru