bluestacks-app-player: problém s instalací

Dobrý den, chci nainstalovat Bluestacks Player a když probíhá instalace, tak vyskočí tabulka, že aplikace potřebuje at least 2GB of physical memory. Nevíte co s tím?

Lenka 12.9.2013 Odpovědi: (25) Odpovědět

Dobrý den,
po spuštění Bluestack, který už mi bůhví jak dlouho šel se objeví modré pozadí s nápisem inicializing.
Poté windows napíše že s programem není něco v pořádku. Nikdy dřív se to nestalo. Potřeboval bych poradit. Díky za radu

Stepan 4.6.2016

Dobrý den,
zkuste Bluestacks přeinstalovat.

Honza (administrátor) 6.6.2016

Dobrý den...ja stáhnu Bluestacks 
stáhne se mi to... já to otevřu a vyskočí mi tam okénko a tam ja napsáno 
Latest version already installed....
(Nejnovější verze již nainstalovaná)...
a kdyz dám oukej což je jedinná možnost tak se mi to vypne a dál to nefunguje....a takhle se to furt opakuje,...a já jsem to všechno i odinstaoval a znovu nainstaloval....a pořád stejné děkuji za odpověd.. :D :)

Maty 14.2.2018

Dobrý den , mám problém . Už jsem měl již jednou program BlueStacks a odinstaloval jsem ho a když ho zkouším nainstalovat podruhý tam mě to píše " The latest version of BlueStacks is already installed on your PC " neboli že ho už mám nainstalovaný . Proto jsem se podíval na všechny disky (2) a nic jsem od toho nenašel . Při odinstalaci programu mi napsalo že je to complet odinstalovany . Proto bych se chtěl zeptat jestli je nějaký program, který by mi mohl pomoci , nebo jestli na to máte nějaké řešení. Děkuji

Martin 19.8.2020

Dobrý deň, skúste najskôr vyhľadať cez lupu v počítači všetko, čo by mohlo súvisieť s programom BlueStack. Následne vyskúšakte premazať cache a dočasné súbory na PC, napríklad cez program CCleaner a jemu podobné.

Michal (administrátor) 25.8.2020
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Parkour Climb and Jump Mummy Hunter Stack Fall Reap Race Monster Truck Bubble Shooter Free 2 Jelly Shift Adam and Eve: Cut The Ropes Crowd City 2
Nahoru