bluestacks-app-player: problém s instalací

Dobrý den, chci nainstalovat Bluestacks Player a když probíhá instalace, tak vyskočí tabulka, že aplikace potřebuje at least 2GB of physical memory. Nevíte co s tím?

Lenka 12.9.2013 Odpovědi: (25) Odpovědět

Dobrý den,
k úspěšné instalaci a hlavně spuštění potřebujete mít k dispozici 2 GB operační paměti RAM.

Honza (administrátor) 13.9.2013

Dobrý den:) já mám zase problém, že když se bluestacks nahrává, tak pak už se nic neděje, je tam jenom "nahrávání" a já to nechala víc ne hodinu a pořád se nic neděje, co s tím?:(

Terez 12.1.2014

Dobrý den,
splňujete minimální požadavky, tedy vyhrazené 2 GB RAM čistě pro aplikaci Bluestacks? Zkuste postup zopakovat, případně přepište chybovou hlášku, kterou Vám aplikace vypsala.

Honza (administrátor) 13.1.2014

Já jsem Bluestacks odinstalovala nejmíň 5x a znovu a zkoušela jsem to táhnout i z jiných stránek, ale pořád stejný:( Budu vypadat hloupě, ale nevím jestli vám rozumím s poslední větou a i kdybych rozumněla, tak nevím co dělat.

Terez 13.1.2014

V ovládacích panelech jsem našla že mám 4 GB RAM (použitelné 3,98 GB) Takže to je v pořádku ne? :)

Terez 13.1.2014

Dobrý den,
ano, s pamětí RAM je to v pořádku. Co se chybové hlášky týče - nezobrazila se Vám žádná v průběhu instalace nebo po jejím neúspěšném dokončení?

Honza (administrátor) 14.1.2014

Ne neobjevila. Pořád jenom "nahrávání" a já už nevím, co mám dělat. A strašně moc děkuji za utrpení s mými otázkami. :)

Terez 14.1.2014

Dobrý den,
instalujete hru do předem zvoleného umístění, nebo jej měníte? Máte dostatek volného místa na pevném disku? Máte skutečně předchozí neúspěšné verze kompletně odinstalované?

Honza (administrátor) 15.1.2014

mne robí to isté, otvorí sa a je tam nahravaní a zamrzne to...inštalovala som to do cečka, miesta je tam dosť a keď to vypnem cez správcu tak už sa vôbec program nedá zapnúť a dosť ma to hnevá :(

Kristína 15.1.2014

Dobrý den, mám všechno kompletně odinstalované, mě se vždy všechno stáhne do složky "stažené soubory" (jestli vám teda dobře rozumím)

Terez 15.1.2014
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Jelly Shift Parkour Climb and Jump Watermelon Shooter Crowd City 2 Princesses Sunflower Delight Stairs Ketchapp Game Survivor In Rainbow Monster Drop Maze Race Monster Truck
Nahoru