clash-of-clans: Přecházení mezi přístroji

Začal jsem hrát, ale čeká mně výměna mobilu, jde nějak rozehranou hru hrát i v jiných přístrojích než byla instalovaná?

Moje Máňa 9.1.2014 Odpovědi: (135) Odpovědět

Dobrý den, na tabletu pod mým GM a připojením na G+ je hra v levelu 2 (tedy na začátku). Na mobilu pod stejným GM a bez připojení k G+ jsem na již vysokém levelu. Chtěl bych si udělat zálohu a uložit pokrok, ale když se chci připojit k G+, tak mi to nabízí smazání dosavadní rozehranosti a nahrazení level2. Na tabletu jsem G+ odpojil, ale na mobilu se stále vnucuje level 2. :-(. Díky za radu.

fíla 5.3.2015

Kde je moj id kod. Neviem ho tu najst.

ja 11.3.2015

Dobrý den,
chcel by som sa spýtat, hrám tuto hru na tablete a chcel by som si tu vesničku dat aj na svoj mobil že by fungovali sučastne dalo by sa to niak spárovať ?

Jakub 22.3.2015

Zdravím chtěl bych se zeptat jak převedu clash of clans do pc i s mým postupem dekuji

Jakub 30.3.2015

Dobrý den,
detailně jsem zpracoval návod pro možnost hraní na dvou zařízeních současně (platforma iOS a Android - návod; Android a Android - nutné přihlášení obou zařízení do Google+, postup je jinak podobný; iOS a iOS - nutné přihlášení obou her v Game Center - pozor, druhou nesmíte spustit poprvé jinak než skrze Game Center).

1) Základní podmínky - hru musíte mít nainstalovanou na obou zařízeních. Na novém zařízení musíte mít absolvovaný tutoriál, ale současně nesmíte dosáhnout Town Hall levelu 4 a nesmíte zde provést žádné In App Purchases (reálné nákupy penězi). Hry na obou zařízeních pak musí být spojeny s Game Center (iOS) a Google+ (Android).

2) První krok postupu - zkontrolujte, že splňujete opravdu vše ze základních podmínek. Otevřete hru na obou zařízeních a přejděte do Nastavení (Settings) taktéž u obou a zde klikněte na Link a Device (opět u obou).

3) U starého zařízení (zařízení, odkud chcete vesnici kopírovat) zvolte "This is the OLD…

Honza (administrátor) 1.4.2015

mozem prosim vas hrat coc striedavo na iphone a na ipode ? ako sa tam prehlasuje ?
dakujem

gabius 14.4.2015

potrebujem poradit dal som pecistit mobil ako keby som ho kupil uplne vsetko tam vymazalo ale som sa prihlasil na ten isty ucet ako vtedy (google play )
a sratil som ucet nwm preco

Matus 24.5.2015

Dobry den, ja sem se prihlasila pres FB na minulem mobilu jen jsem ho stratila =( Da se to nejak obnovit kdyz se zaregistruji na tabletu ? Diky za odpoved.

Hanka slamkova 24.7.2015

Chcem kupit od kamoša učet a nechcem aby nanhi chodil a je potrebne zmenit gmail ako sa to robi :) dakujrm

zdravim 31.7.2015

Dobrý deň,
Chcem sa opýtať dalo by sa skopírovať dedinka môjho kamaráta na nejaký môj google účet, alebo to je blbosť a nedá sa také niečo spraviť ?

Kubo 8.8.2015
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

On-line hry

Puzzle Love Stunts Track Reap Stairs Ketchapp Game Real Flight Simulator Drop Maze Parkour Climb and Jump Princesses Sunflower Delight Mummy Hunter
Nahoru