farming-simulator-19: Farming simulator 19 od epic games nejde zpustit

Dobrý den, chtěl bych se zeptat , mam přes epic games hru farming simulator 2019, a potom co jsem ji nainstaloval přes Epic Games Launcher tak po spuštění mi to po chvíli vypne a napíše ( the player must be signed-in through Epic Games Launcher to play this game) i přesto že to přes ten launcher zapínám a jsem na něm přihlášen, doufám že mi někdo poradí chtěl bych to vyřešit děkuju předem za odpověť.

Sumavak 4.2.2020 Odpovědi: (7) Odpovědět

Dobrý den, hra je aktuálně zdarma, takže doporučuji odinstalovat Farming Simulator, odinstalovat Epic Games launcher a znovu obě položky nainstalovat. Také je dobré zkusit hru spustit jako správce.

Michal (administrátor) 4.2.2020

dobrý den stáhnul jsem si fs 19 od epic games hra šla ale když jsem jí chtěl zapnout dnes tak se nic nestalo stalo se akorát to že se mi obrazovka přiblířila nachvylku a potom se vrátila jinak nic nejde spustit fs 19 nevite co stím prosím o radu

Miroslav 15.3.2020

můžete mi poradit jak sakra mam odinstalovat fs 19 dal sem ho do kose ale neodinstalovalo

matěj 27.7.2020

mne tiež nejde

Štefan Dib 6.8.2020

Dobrý deň, odinštalovať hru alebo program nejde presunutím ikonky do koša. Musíte tak urobiť cez programy, ktoré sú na to určené. Napríklad CCleaner. Prípadne, pokiaľ máte hru inštalovanú cez launcher, ako napríklad Steam, je možné odinštalovať hru cez neho.

Michal (administrátor) 25.8.2020

Dobrý den, mám též problém se spuštěním, hra se normálně zapne, vyberu si ,,save" na kterým chci hrát, spustím a po chvilce načítaní ,,savu" mi hra dropne ale žádné okno nebo tabulka chyby nevyjede. Už jsem zkoušel i odinstalovat a nainstalovat zpátky ale pořád nic.
Nevíte tedy co by to mohlo být?

Jordy 9.6.2021

Dobrý den, vyzkoušeli jste při odinstalaci i důkladné promazání souborů, které po hře zůstaly? Mám na mysli konfiguraci a logy, které se mohou načíst z předešlých spuštění, takže se bude problém objevovat i nadále.

Obyčejné promazání všech zbytkových souborů častokrát pomůže. Pokud se tak nestane, neváhejte nás opět kontaktovat, podíváme se na problém specifičtěji.

Michal (administrátor) 15.6.2021
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Stairs Ketchapp Game Drop Maze Stack Fall Princesses Sunflower Delight Watermelon Shooter Jelly Shift Slope Racing Survivor In Rainbow Monster Crowd City 2
Nahoru