google-chrome: Nefunkční "nová karta" v Google Chrome

Dobrý den,
Google Chrome používám prakticky od jeho vzniku a vždy jsem s ním byl maximálně spokojen. Vždy, když jsem otevřel novou kartu, tak se mi zobrazila klasická nabídka nejčastěji navštěvovaných stránek a záložky. Dnes mi náhle nová karta přestala vyskakovat a místo ní se mi zobrazuje myv9.

Mohli byste mi prosím poradit, jak se zbavit otevírání této stránky a co mám udělat pro to, aby se mi klasicky otevírala nabídka nové karty?

Díky Petr

P.S. Předtím, než jsem sem napsal, jsem celý Chrome přeinstaloval, půl hodiny to fungovalo normálně a poté mi opět začal vyskakovat automaticky ten vyhledávač.

Petr 2.1.2013 Odpovědi: (19) Odpovědět

Dobrý den Báro,
Váš problém bude pravděpodobně způsoben instalací některého programu, který v sobě obsahoval automatické napojení Seznamu na prohlížeč. Podívejte se jak do Nastavení - Rozšíření u Chrome a ze seznamu odstraňte vše, co nepoužíváte (primárně nástroj, který spouští právě seznam stránku). Dále otevřete Nabídku Start - Ovládací panely - Programy a funkce. Zde v seznamu opět hledejte nějaký z programů, který by mohl toto způsobit a odeberte jej. Nakonec restartujte PC.

Honza (administrátor) 2.12.2013

nejde mi otevřít Google Chrome.Před 2 dny bylo vše funkční.

Danuše Kovářová 25.12.2013

Dobrý den, při kliknutí na Google Chrome se mi sice otevře prohlížeč ale zároveň i 4 další karty prohlížeče, které jsou prázdné. po kliknutí na X mi to pak píše že nejsem přihlášena i když přihlášena jsem :( Co s tím, prosím?

Maudina 1.6.2014

Dobrý den,
doporučuji si projít nastavení Google Chrome, zkontrolovat, zda jste přihlášena do svého profilu a následně se podívat, jak máte nastaveno otevírání nového tabu/ukládání naposledy použité relace.

Honza (administrátor) 2.6.2014

mam tiez taky problem,... v novej karte mi zobrazovalo najcastejsie pouzivane stranky,........... teraz mi tam zobrazuje nejaku debilnu nemecku stranku a neviem to prepnut naspet na tie najcastejsie pouzivane stranky,.... nevie niekto ako to vyriesit ??? vdaka

anonim 17.7.2014

Na webové adrese chrome-extension://olfeabkoenfaoljndfecamgilllcpiak/core/chrome/content/speedDial/speedDial.html se nepodařilo nalézt žádnou webovou stránku.
Kód chyby: ERR_FILE_NOT_FOUND
Ctrl+T dává neustále totéž, před 2 dny vše bylo vpořádku, pak automat. aktualizace - a problém.

Vlasto 25.9.2014

Dobrý den,
daná webová stránka není dostupná - neexistuje.

Honza (administrátor) 29.9.2014

tak tenhle problém se tu asi nevyřeší tedy myslím ten hlavní ty vedlejší vám jdou jak bičem mrská :D

remingway 19.11.2014

Chci odinstalovat - zrušit novu kartu u emailu a přeskakují , nemohu odeslat email, nemohu vysypat koš, a přeskakuji mi došlí zprávy. Mohu by mi někdo poradit , jak se zbavit nového okna u Emailu?

Edita 3.4.2017
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Adam and Eve: Cut The Ropes Jelly Shift Race Monster Truck Stairs Ketchapp Game Drop Maze Real Flight Simulator Watermelon Shooter Crowd City 2 Slope Racing
Nahoru