google-chrome: Neukládá se nastavení

Dobrý den, potřebovala bych poradit s tím že se mi na googlu neukládá nastavení.Vždy když na profilu google nastavím motiv a googl poté vykříškuji a znovu otevřu motiv tam není.Děkuji za radu.

andrejka 23.6.2013 Odpovědi: (15) Odpovědět

Dobrý den,
problém bude pravděpodobně v možnostech přístupu na danou pozici na disku - pracujete jako administrátor? Nesnažíte se přistupovat, resp. program Chrome na některou ze zakázaných pozic (složka Windows, Program Files při nízkých právech apod.)? Doporučuji pracovat pod administrátorským účtem, Chrome nainstalovat na předem vybranou cílovou cestu (Program Files) a instalační soubor spouštět pomocí pravého tlačítka myši - Spustit jako správce.

Honza (administrátor) 3.12.2013

Mám na PC jediný profil, tedy jako administrátor, Chrome se instaloval automaticky do Program Files. Při instalaci mi (což mi přijde divné) ani nevyskočila tabulka s nastavením, rovnou se prohlížeč začal instalovat.

DuckToy 3.12.2013

Dobrý den,
dobře, i přesto Vás poprosím o reinstalaci s tím, že použijte způsob s kliknutím pravým tlačítkem a volbou Spustit jako správce. Odkud stahujete instalační soubor?

Honza (administrátor) 3.12.2013

Doteď jsem vždy našel odkaz na webu google, kde je odkaz stáhnout soubor, soubor se stáhne a automaticky se spustí instalace chrome bez možnosti jakéhokoliv nastavení čehokoliv. Teď jsem stáhl instalační soubor ze Slunecnice, klikl jsem na Spustit jako... a volbu správce tam vůbec nemám, mám tam pouze možnost aktuální uživatel. Tato možnost jen rozbalí pár souborů v adresáři s instalačním SetUp souborem a nic neinstaluje.

DuckToy 5.12.2013

Dobrý den,
proveďte nejprve klasickou odinstalaci Google Chrome přes ovládací panely - Programy a funkce. Následně si stáhněte program CCleaner: http://mujsoubor.cz/cache-a-cookies/ccleaner a restartujte PC. Poté proveďte kompletní vyčištění PC pomocí CCleaneru a opět restartujte PC. Nakonec si stáhněte Google Chrome: http://mujsoubor.cz/internetove-prohlizece/google-chrome#verze (verze 22 a níž jsou kompletní, vyšší jsou pouze instalátory - na začátek doporučuji zvolit tu nejnovější verzi). Stáhněte ji do PC. Otevřete složku, kam jste ji stáhl. Klikněte na ni pravým tlačítkem myši a zvolte Spustit jako správce (u systému MS Windows 7 se jedná o druhou položku v kontextovém menu, které vyvoláte právě kliknutím na spouštěcí soubor pravým tlačítkem. Nepleťte si tuto možnost s volbou Spustit jako...) Instalační soubor sám stáhne a nainstalujte potřebná data. Pokud by ani tato možnost nepomohla, vyzkoušejte některou ze zmíněných starších a plných verzí.

Honza (administrátor) 5.12.2013
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Slope Racing Adam and Eve: Cut The Ropes Puzzle Love Checkers RPG: Online PVP Battle Real Flight Simulator Stack Fall Mummy Hunter Reap Bubble Shooter Free 2
Nahoru