google-chrome: Prohlížeč nefunguje nereaguje

Dobry den prosim vas neporadite my neako my prestal fungovat google chrome otvorim ho zadam stranku a vobec nit nenačitava sa aj keť kliknem iba na nastavenie vobec nic ani sa nepohne neviete my poradit kde je chyba . ? ale iny prohlížeč my funguje ..

Dramatikz2221@azet.sk 31.7.2013 Odpovědi: (38) Odpovědět

U mě to samé. Psala jsem Googlu a ten nic. Asi také neví :)

hanka 10.11.2014

Po instalaci poslední beta verze Chromu, je vše opět v pořádku. Windows7 home.

Jirka 24.11.2014

Dobrý den,
díky za skvělou zprávu i pro ostatní uživatele.

Honza (administrátor) 25.11.2014

Čauves, ufff tak se mi to povedlo. Snad to bude fungovat všem, stejně jako mně. Zkoušel jsem všechno, co tu bylo zmíněno kromě obnovy továrního nastavení..nic nevyšlo.
1)odinstalujte google chrome a adobe reader
2)přejděte na http://get.adobe.com/cz/reader/, v prostředním sloupci musíte mít na výběr zaškrtnout ve volitelné nabídce "ano, chci nainstalovat google chrome" (!!! pozor tato nabídka se mi objevila jen při otevření odkazu v Opeře, v Exploreru byl na výběr jen google toolbar)
3)Instalovat - budou se instalovat zároveň adobe reader i chrome
4)funguje to :)

spinavejhadr 30.11.2014

Zdravím,
díky moc za sdílení poznatků!

Honza (administrátor) 1.12.2014

odstranit prehliadač ask

jan 21.12.2014

Dobrý den, měl jsem podobné problémy a myslím že to (alespoň mě) dělal AdBlock, po jeho odstranění ihned vše v pořádku :)

Pavel 8.2.2015

Dobry den mam stejny problem chrom se zasekne po spusteni.Stejny problem je i po reinstalaci systemu nyni mam i stejny problem s office 365 po spusteni nabehnou ale nereaguji na kliknuti pouze pokud napr kliknu v excelu na bunku tak nereaguje dokud nestahnu na listu a znovu maximalizuji okno pote se bunka zobrazi jako oznacena.Nekdo nejake rady?

dave 22.3.2015

Ak nejde Google Chrome tak ešte nevešajte hlavu. Ten tyranosaurus tam nie je len tak pre parádu, ten tyranosaurus je tam na zábavu. Je to síce prekvapenie, taký malý easter egg
http://zaujimavosti.net/pocitace-internet/software-freeware/byt-offline-nemusi-byt-nudne-google-chrome-ukryva-hru/ ale zas neukameňujte ma...

teraz vážne a k veci, ak nenačítava Google Chrome absolútne nič a správa sa, že je internet odpojený, je nutné vojsť do nastavení: SETTINGS * potom rozklikni na podrobne rozšírené nastavenia a prejdi na časť SIEŤ alebo NETWORK, kde dáš CHANGE PROXXY settings. V nich všetko nastav na automatic detection v časti, ktorá sa ti otvorí ako prvá. Aj v časti LAN nastavenie.

Po uložení to vypni a znova zapni. Malo by nabehnúť. Ak nenabehne, problém bude inde. No toto môže byť najčastejší.

Willo Kušnír 25.4.2015

Dobrý den,
omylem jsem si v pc smazal některé věci a teď mi google hází tuto chybu (Načítání rozšíření z následujícího umístění se nezdařilo: C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\43.0.2357.124\resources\gaia_auth. Chybí soubor manifestu nebo jej nelze čís.) nevíte jak bych to mohl dát do pořádku?
Předem moc děkuji

Michal 9.6.2015
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

On-line hry

Jelly Shift Bubble Shooter Free 2 Watermelon Shooter Race Monster Truck Checkers RPG: Online PVP Battle Real Flight Simulator Stunts Track Slope Racing Stairs Ketchapp Game
Nahoru