Internet a sítě: webová stránka

dobrý den,mám dotaz..co znamená“vaše připojení není soukromé“..Tohle se mi ukáže v pc pokud se chci na stránku dostat,když si ji najdu v mobilu tak se mi načte.Je možné,že mi ji někdo zablokoval? A dá se to nějak změnit?děkuji za odpověd.

klára 5.10.2016 Odpovědi: (4) Odpovědět

Dobrý den,
jedná se o varování, že daný web sice jede na https (tedy šifrované spojení), ale používá nějaký http skript nebo prvek a vlastně tak není kompletně šifrovaný. Prohlížeče se na to nově hodně zaměřují a dávají uživatelům vědět. Pokud ale nejde o internetové bankovnictví nebo jiný, podobně důležitý web, nemusí Vás to vůbec trápit.

Honza (administrátor) 6.10.2016

děkuji za odpověd...a dá se tedy na tuhle stránku nějak dostat?

klára 6.10.2016

Dobrý den,
bavíme se teď pouze o varování, nebo o červené obrazovce, která Vás nepustí dál? Pokud jde o celočervenou obrazovku, tak zde bych byl opatrnější. Může jít o zapomenutou platnost certifikátu, ale současně může jít o skutečně závadný web. Jinak ve spodní části textu by měla být položka ke kliknutí, která zní nějak takto: "...přesto na web vstoupit." Když na ni kliknete, prohlížeč Vás pustí dál.

Honza (administrátor) 7.10.2016

dobrý den Mám prozbu bohli byste odstanit a vymazat určité stránky který se týkáj debat o mém zdraví jedná se o stránky Torák Martin Lékařské vyšetření Torák Martin psychiatrické vyšetření a Torák Martin Ledeč nad Sázavou děkuji za vymazání a smazání těchto už zastaralích informací nechci je tám mít

Torák Martin 24.11.2016
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Temple Jewels Stack Fall Crowd City 2 Watermelon Shooter Survivor In Rainbow Monster Drop Maze Puzzle Love Stairs Ketchapp Game Real Flight Simulator
Nahoru