Internet a sítě: Nabourání do e-mailu

Dobrý den.
Potřebovala bych poradit. Když jsem se přihlásila do svého e-mailu, tak mi ihned naskočilo hlášení, že se přihlásil jiný uživatel z Francie či jiné země EU, a že si mám změnit heslo. Je možné zjistit, zda se na e-mail opravdu dostal a zda použil nějaké info? Schránku jsem hned vymazala a zadala příkaz k trvalému odstranění schránky. Heslo mám dost dlouhé a kombinované, ale přesto. Nevěřím,že bych to tím nějak zachránila. Lze s tím ještě něco udělat? Vyvarovat se pro příště apod? Předem moc děkuji za odpověď.

Marie 12.10.2016 Odpovědi: (3) Odpovědět

Dobrý den,
spíše bych řekl, že se někdo pokoušel přihlásit, než že by se mu to doopravdy povedlo. Obecně lze říci, že by uživatelé měli přemýšlet a bezhlavě neklikat na cokoli, co jim přijde emailem apod.

Honza (administrátor) 12.10.2016

Dobrý den. Od seznamu mi naskočilo abych si zabezpečila email kontrolní otázkou nebo záložním telefonním číslem. Zadala jsem telefon a asi tři dny potom jsem zjistila, že se někdo naboural do mého mailu a snažil se odeslat asi 10 zpráv (nedoručitelné). Změnila jsem heslo a zamkla ho ještě do avast trezoru. Je to dostačující?

Renata 14.12.2016

Dobrý den je možné se se mi někdo naboural do seznamu účtu nemohu se vůbec nikam prihlasit

Darina 4.2.2019
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Temple Jewels Stack Fall Crowd City 2 Watermelon Shooter Survivor In Rainbow Monster Drop Maze Puzzle Love Stairs Ketchapp Game Real Flight Simulator
Nahoru