Internet a sítě: Nemohu se připojit na Facebook

Zdravím, nemohu se připojit na facebook. Stránka se mi ani nenačte. Nevím jestli mi náhodou nechybí nějaký program nebo mám málo místa v pc, vůbec si nevím rady.. Děkuji za odpověd

Nikita 30.7.2013 Odpovědi: (8) Odpovědět

Dobrý den,
tento problém je často způsoben špatným uložením adresy v rámci DNS (nemůžete za to vy, ale váš poskytovatel internetu). Řešení je dvojí:
Stiskněte kombinaci Win + R a do řádku napište cmd. Stiskněte Enter. Nyní napište ipconfig /flushdns a potvrďte Enterem. Pokud tento postup nepomůže, je třeba problém řešit složitější cestou. Zkuste tuto a pokud nebude úspěšná, opět se ozvěte.

Honza (administrátor) 30.7.2013

ještě jedna věc, nejsem expert na pc :) takže nevím do jakého řádku to mám napsat či stisknout.

Nikita 30.7.2013

Přišla jsem na to, omlouvám se, ale když jsem do řádku napsala ipconfig /flushdns, tak mi to napsalo že není názvem vnitřního ani vnějšího příkazu

Nikita 30.7.2013

Dobrý den,
do řádku jste měla napsat "cmd" (bez uvozovek) a stisknout Enter. Následně se Vám otevře černá obrazovka a až teprve do ní napíšete "ipconfig /flushdns" (opět bez uvozovek a opět potvrdit Enterem).

Honza (administrátor) 31.7.2013

Dobrý den, aď to zkouším jakto jen jde, nic se nestalo. Pořád to nefunguje.

Nikita 31.7.2013

Dobrý den,
znamená to, že se Vám podařilo provést příkaz ipconfig /flushdns nebo ne?

Honza (administrátor) 31.7.2013

Příkaz jsem napsala, ale nic se nestalo. Zobrazuje se tam "není názvem vnitřního ani vnějšího příkazu, spustitelného programu nebo dávkového souboru".

Nikita 31.7.2013

Dobrý den,
jaký typ operačního systému máte? Tento příkaz musí fungovat jak na Win XP, Win Vista, tak na Win 7 i 8. Ještě je možnost, že nemáte dostatečná práva - klikněte na Nabídku Start - Všechny programy - Příslušenství - pravým na Příkazový řádek - Spustit jako správce a nyní příkaz "ipconfig /flushdns" bez uvozovek zase zadejte. Pokud opět nebude fungovat, tak Vás poprosím o screenshot obrazovky s výpisem "není název vnitřního..." Děkuji.

Honza (administrátor) 1.8.2013
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Race Monster Truck Checkers RPG: Online PVP Battle Stack Fall Princesses Sunflower Delight Mummy Hunter Parkour Climb and Jump Drop Maze Real Flight Simulator Reap
Nahoru