Komunikace: Email Seznam.cz vyžaduje OTP

Zdravím, prosím o pomoc. Když se chci přihlásit do emailové schránky na Seznam.cz, tak mi vyskočí okýnko s OTP přihlášením. jakože si musím nechat vytvořit speciální heslo pomocí mobilní aplikace (tu si mám nainstalovat na telefon a ještě vyplnit používaný operační systém). Nějak se mi to nezdá, ale do schránky nutně potřebuji - co mám dělat??? Díky!"

Helga 26.5.2015 Odpovědi: (1) Odpovědět

Dobrý den,
služba OTP neboli one time password není oficiálním produktem společnosti Seznam.cz a rozhodně neinstalujte žádné programy nebo aplikace s ní spojené. Jedná se o výsledek virového napadení Vašeho PC, které se snaží získat přístup i do Vašeho mobilního telefonu. Ještě jednou tedy opakuji - nezadávejte do OTP žádné údaje a neinstalujte nic na mobilní telefon.
PC zkontrolujte antivirem - s nákazou si poradí avast!: http://mujsoubor.cz/antivirove-programy/avast-free-antivirus-2015 i spousta jiných běžných antivirů (ESET, Avira, AVG a další). Klidně vyčištění proveďte tak, že nejprve nainstalujete jeden antivir, vyčistíte PC, odinstalujete jej, restartujete PC a nainstalujete další.
Pokud se stalo, že jste aplikaci již nainstalovala na mobilní telefon, nechte si jej taktéž vyčistit. Opět můžete sáhnout po avastu!: http://mujsoubor.cz/mobilni-bezpe%C4%8Dnost/avast-mobile-security-pro-mobilni-zarizeni

Honza (administrátor) 26.5.2015
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Princesses Sunflower Delight Slope Racing Stunts Track Adam and Eve: Cut The Ropes Drop Maze Checkers RPG: Online PVP Battle Parkour Climb and Jump Race Monster Truck Bubble Shooter Free 2
Nahoru