league-of-legends: Načítání hry

Dobrý den, od pátku se nemohu připojit do hry, všechno mi funguje přes výběr šampionu, ale jakmile se načítá hra má stále 0%, vlevo nahoře mám šedý puntík namísto zeleného s ms. Hra po chvilce zamrzne a spadne na opětovné připojení to se děje stále dokola. Hru sem se snažil přeinstalovat, opravit chyby v client i přidam aplikaci do firewallu nicméně stále se nic neděje a mám stálou chybu. Můžete mi nějak pomoci? Předem děkuji za odpověď

Morie 29.3.2021 Odpovědi: (3) Odpovědět

Dobrý den, našel jsem řešení, které by vám mohlo pomoci. Na začátek se ujistěte, že máte hru vypnutou a neběží ani na pozadí - ctrl + alt + del a ukončete League of Legends, pokud se nachází v seznamu. Následně otevřete složku, kde máte League of Legends nainstalovanou. Klikněte na složku "Game", kde se vám zobrazí složky "Config" a "Logs". Tyto dvě složky zcela vymažte. Následně vypněte Firewall. Rovněž vypněte antivirus, pokud máte nějaký kromě výchozího windowsáckého (který je mimochodem skvělý) nainstalován. Následně by jste měli spustit League of Legends normálně. Našel jsem, že toto řešení funguje v 80% případů, tak snad se podaří i vám.

Pokud by nepomohlo, neváhejte mne opět kontaktovat, podíváme se na to znovu. Přeji hezký den.

Michal (administrátor) 29.3.2021

Dobrý den,
po otevření složky "Game" se bohužel nenacházejí Vámi řečené složky. Nicméně složky Config a Logs se nacházejí samostatně ve složce League of Legends. Složky jsem tedy smazal a násedně vypnul Firewall. Když jsme opět zapnul hru, začlo stahování "něčeho" asi tuším, že opět těchto složek. Po nainstalování jsem zkusil zapnout tréninkový režim a nic se bohužel nezměnilo, problém je stále stejny.

Morie 29.3.2021

Dobrý den, tak to mě mrzí. Pokud rozumíte anglicky, je tady pěkný postup, co dělat dál. Pokud anglicky nerozumíte, návod vám s radostí přeložím :)

https://www.youtube.com/watch?v=GO5nvOxCWR4

Michal (administrátor) 29.3.2021
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Stairs Ketchapp Game Drop Maze Stack Fall Princesses Sunflower Delight Watermelon Shooter Jelly Shift Slope Racing Survivor In Rainbow Monster Crowd City 2
Nahoru