minecraft: Vesničané

Našla jsem si vesnici s asi osmi vesničany a po nějaké době jsem omylem zasadila blízko vesnice stromy. Další ráno všichni vesničané zmizeli a já nevím co se s nimi stalo. Co mám udělat aby se zase vrátili do vesnice? Stromy jsem porazila. Prosím o radu.

anonym1928 1.9.2015 Odpovědi: (7) Odpovědět

-_- promin ze se tvarim tak chytre ale minecraft hraju dlouho a vim temner vse.Ale k věci vesničané byly zabiti zombíkama což pochybuju protože se schovávají ale stromy za to ROZHODNE nemůžou.Odpovez v jaké Gamemodu mas ten svet (creativ,survival)

Odpoved 1.9.2015

Dobrý den,
přesně tak, stromy za smrt rozhodně nemohou. O vesnici je potřeba se starat - zajistit její oplocení a vůbec bezpečnost.

Honza (administrátor) 2.9.2015

Ahoj, díky. Svět mám v survivalu. Jak tedy mohli být vesničané zabiti když se schovávají? Zmizeli uplně všichni. Vesnici sice neoplocuji ale stavím nové domy a starám se o ni. Měla jsem snad kolem ní udělat plot?

anonym1928 2.9.2015

Pokud stojí vesničan hnad za dveřmi, zombík může skrz dveře prostrčit ruce a vesničana zabít. Pokud se navíc vesničan promění v zombie vesničana, v klidu vyvraždí celý dům a ráno možná i celou vesnici. Pokud chceš vesničany zpěr za každou cenu a nmáš povoleny cheaty, dej menu, zpřístupnit hru pro LAN, povol cheaty, dej si creative a vesničany spawni ze spawneggu. Bezcheatová cesta je, že najdeš jinou vesnici a ve vozíku dopravíš dva vesničany do staré vesnice a doufat, že se rozmnoží. Hodně štěstí.

HonzaSTECH 17.1.2016

Skvělý návod, díky za něj!

Honza (administrátor) 18.1.2016

Vesničané zmizeli na 100% proto, že jsi jim nedala najíst. V první řadě je zapotřebí dát jim chleba, brambory anebo mrkev. Pak se ti začnou rozmnožovat podle toho, kolik máš nových dveří. dveře jsou platné jen tehdy, pokud mají kolem sebe dřevěnou, kamennou, anebo pískovcovou konstrukci. Čím více dveří, tím se budou více množit. Pokud jsi vesničany ztratila tak nemáš jinou možnost, než vyléčit dva zombie vesničany a to nápojem oslabení a zlatým jablkem. to ale již musíš mít znalost výroby lektvarů. Sami se již nevrátí, jelikož se přestěhovali jinam.

Olda 30.11.2016

a co když se bojím jít najít nové

Netuším 27.12.2017
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Temple Jewels Crowd City 2 Watermelon Shooter Stunts Track Puzzle Love Survivor In Rainbow Monster Stack Fall Slope Racing Bubble Shooter Free 2
Nahoru