minecraft: eror:could not create the java virtual machin

dobry den,muzu se zeptat?ja mam minecraft a ked ju spustim videmi toto :eror:could not create the java virtual machine.co mam robit ?

tomasek 10.9.2012 Odpovědi: (17) Odpovědět

no tak ja ale nevim napiste!!!!!!!!!

jirka 9.6.2013

Zdravím, nezkoušejte problém vyřešit vždy přeinstalací programu java nebo minecraft. Měl jsem stejný problém a vyřešil jsem ho tak že jsem si stahnul program který když jsem spustil tam mi restartoval pc a vyčistil a potom už mi vše fungovalo normálně. Bohužel vám nemůžu pomoci protože neznám jméno řečeného programu. Ale zkuste hledat na google a určitě na něco narazíte.

Dave 27.6.2013

lidi mohlibystemy pomac když spustím minecraft tak semi objeví toto java virtual louchner pomastemy prasím

polopat 2.7.2013

Dobrý den když já zapnu minecraft tak se mi tam oběví ERROR:could not create the java virtual machine.Skoušel jsem přeinstalovat javu asi milionkrát a pořád nic a mám verzi 7 prosím vás nevíte jak je to možné?

Adam 16.8.2013

Dobrý den,
zkuste ji prosím nejprve úplně odinstalovat a nainstalovat zpět.

Honza (administrátor) 16.8.2013

Skusil jsem to ale pořád mi to nejde.

Adam 20.8.2013

Dobry den,
zkousela jsem nekolikrat nainstalovat javu a vzdy mi to pise Java has occurred. Nevite co s tim mam delat? Nemuzu tento problem vyresit.
 

Judy 29.8.2017
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Race Monster Truck Checkers RPG: Online PVP Battle Stack Fall Princesses Sunflower Delight Mummy Hunter Parkour Climb and Jump Drop Maze Real Flight Simulator Reap
Nahoru