Aplikace pro mobilní telefony a tablety: Nefungujici aplikace

Na tabletu (GoClever) mi nefunguji urcite hry.Napr.:Plants vs. Zombies,Cham Cham...)Nic mi to nenahlasi jenom to pugstim a naskoci mi cerna obrazovka a nic.Cekam kdovi jK dlouho a porad nic jen mi pak tablet nahlasi ze "aplikace Cham Cham (ci jina) nereaguje".Mam na vyber mezi "OK" a "Pockat".Dam ok a aplikacxe se vypne,dam pockat,stale cerna obrazovka a po chvil zase:aplikace nereaguje.Tablet ma Android 4.0.0 Budu rad za kazdou radu a pomoc.

dablik 9.5.2014 Odpovědi: (2) Odpovědět

Dobrý den,
dle popisu to vypadá na nedostatečnou paměť RAM. Doporučuji ukončit všechny nepotřebné běžící aplikace, aby mohla hra využívat maximum operačních prostředků.

Honza (administrátor) 12.5.2014

Zdravím,potřebuji poradit : nainstaloval jsem si čtečku erider prestigio,na mém huawei P9lite mě soubory ve formátu ePub,MOBI,doc běží,přítelkyni na samsungu J3 pouze knihy v PDF...potřeboval bych poradit,v čem je háček,zda-li v tom,že mám android 6 a ona 5 nebo v něčem jiném? Díky za odpověď.

b-fly 15.4.2017
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Watermelon Shooter Reap Stack Fall Temple Jewels Princesses Sunflower Delight Mummy Hunter Race Monster Truck Real Flight Simulator Bubble Shooter Free 2
Nahoru