Aplikace pro mobilní telefony a tablety: Clash Royale - jak převést hru mezi Androidy

Zdravím,potřeboval bych radu,jak převést rozehranou hru CR ze starého tel.Samsung na nový Xioami. Nemůžu ji najít v knihovně Google play,i když tam ostatní věci mám-co jsem měl stažené ve starém. Když hru nainstaluju,háže mě to na začátek. Google účet mám stejný. Co s tím,prosím?

Filip 13.1.2018 Odpovědi: (2) Odpovědět

Dobrý den, nejprve na starém zařízení zkontrolujte, že jste hru opravdu přihlásil skrze aplikaci Google Play. Na starém zařízení se přihlaste do Google Play, otevřete hru a jděte do jejího nastavení (Settings). Zde klikněte na tlačítko Google Play Sign-in s ikonou herního ovladače pro spojení.
Nyní můžete přejít do nového zařízení (samozřejmě pod stejným Google účtem). Stáhněte hru ze Storu a spusťte ji. Projděte tutoriálem. Jakmile jej dokončíte, opět otevřete nastavení a kliněte na tlačítko pod nápisem Google Play Sign-in. Následně budete vyzváni k uložení savů z původního zařízení, tak to pouze odklikněte.

Honza (administrátor) 16.1.2018

Díky,ale na starém telefonu po zmáčknutí tlačítka GP sign-in se mě to ptá,jestli chci začít od začátku,ale to nechci. Pak zkouším link device,aby mi to napsalo kód a mohl ho zadat do nového,ale to mi zase píše,že nejsem přihlášený,ale jsem a kód mi to nenapíše. :-(

Filip 19.1.2018
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Stairs Ketchapp Game Drop Maze Stack Fall Princesses Sunflower Delight Watermelon Shooter Jelly Shift Slope Racing Survivor In Rainbow Monster Crowd City 2
Nahoru