Multimédia: odinstalace kurupira

Dobry den. Prosim o radu,uz si nevim vubec rady. Naistalovala jsem si program kurupira,pozdeji odinstalovala v pc uz neni nic s timto souborem a stale mi pri zapnuti jakehokoliv prohlizece naskoci jako prvni vyhledavac programu kurupira i kdyz mam nastaveno jako domovskou stranku seznam ;(

petra 20.1.2015 Odpovědi: (3) Odpovědět

Dobrý den,
v takovém případě doporučuji projet PC programem CCleaner: http://mujsoubor.cz/cache-a-cookies/ccleaner (pozor na to, že dojde ke smazání historie procházení a dočasných souborů + se budete muset Vás prohlížeč odhlásí z mailu a podobných služeb. Uložená hesla však zůstanou beze změny.). Kdyby ani ten nepomohl, tak prosím napište, jaké prohlížeče používáte a já Vám zašlu přesný návod na úpravu nastavení.

Honza (administrátor) 21.1.2015

Dobrý den, mám uplně stejný problém, používám Chrome. Vždycky, když ho otevřu, zobrazí se mi právě ta kurupira. Nejde s tím nic udělat, zkusila jse i ten Ccleaner a nic. Z Pcto jakoby snad i zmizelo, ale ne z toho prohlížeče.
Nevíte co s tím? Děkuji moc.

Anna 17.3.2015

Dobrý den,
klikněte na tlačítko se třemi vodorovnými čarami v pravém horním rohu a zvolte Nastavení - Rozšíření. Podívejte se, zda nemáte mezi rozšířeními něco, co by tam být nemělo, případně to odeberte. Dále se podívejte zpět do Nastavení a sekce Při spuštění (zde zvolte Pokračovat tam, kde jste přestali, nebo zadejte Otevřít stránku Nová karta). Třetí možnost totiž často skrývá předem nastavenou stránku/skupinu stránek, kterou však můžete ručně odstranit.

Honza (administrátor) 18.3.2015
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Puzzle Love Checkers RPG: Online PVP Battle Crowd City 2 Mummy Hunter Adam and Eve: Cut The Ropes Real Flight Simulator Race Monster Truck Stairs Ketchapp Game Survivor In Rainbow Monster
Nahoru