samsung-kies: samsung kies nepřehrává video

Dobrý den mám nainstalovanej ,samsung kies.Od poslední aktualizace my nejdou spustit videa - zasekne se to a nic to nedělá .Poradíte my co s tím ? Děkuji .

Roman 30.11.2012 Odpovědi: (5) Odpovědět

Dobrý den, program se instaluje na PC, takže by mělo být všechno v pořádku.
Videa nejdou spustit na PC nebo na samotném telefonu? Jaký operační systém používáte?

Honza (administrátor) 30.11.2012

Dobrý den videa nejdou spustit na PC,používam windows 7.Předem díky za odpověd.

Roman 7.12.2012

Dobrý den, na začátek bych se chtěl ujistit - videa spouštíte přímo v Kies? Případně v jakém programu? Nejdou pouze videa vytvořená telefonem nebo všechna videa? A videa typu filmy nebo webová videa na YouTube apod.?
Na přehrání videí použijte nějaký ze specializovaných programů - ty jsou k tomu nejvhodnější. Zde je několik návrhů: http://mujsoubor.cz/magazin/nejlepsi-prehravace-filmu-a-videa-na-pc

Honza (administrátor) 10.12.2012

Dobrý den ,videa dřív normálně chodila ,ale po předposlední aktualizaci nejdou .Ukáže se 1.obrázek z videa zasekne se a stojí zvuk jde normálně dál ,když video skončí nabehne další v pořadí zvuk jede a obrázek je stále původní z 1. videa ne aktualní . Videa spouštím přímo v kiesu ,dříve nebyl problém.

Roman 18.12.2012

Dobrý den, přeinstalujte tedy ovladače ke grafické kartě a zároveň přeinstalujte samotný program Kies.

Honza (administrátor) 18.12.2012
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

On-line hry

Temple Jewels Drop Maze Crowd City 2 Adam and Eve: Cut The Ropes Mummy Hunter Parkour Climb and Jump Stunts Track Checkers RPG: Online PVP Battle Stack Fall
Nahoru