skype: Reklama na Skypu

Dobrý den,
na Skypu se mi objevila nová reklama, která je úplně nahoře nad jménem a profilem uživatele, na kterém mám "kliknuto". Jak bych mohla tuhle reklamu odstranit? Je tam napsáno: "Inzerujte s námi. " a "Zde může být vaše reklama."
Skype je díky této reklamě nepřehledný, zužuje okno pro soukromé zprávy a je jednoduše řečeno velmi otravná. V nastavení jsem žádné zrušení reklam na Skypu nenašla.
Děkuji za odpověď.

nevímsirady 9.4.2014 Odpovědi: (17) Odpovědět

jiří > super, díky

Turek 10.4.2014

Dobrý den,
Jiřímu děkuji za odkaz k návodu. Pro ty, kteří preferujete psané návody, nebo máte problém s angličtinou nabízím přepis návodu:

1) (návod pouze pro OS Windows) Otevřete prohlížeč Internet Explorer (i když jej vůbec normálně nepoužíváte) - v pravém horním rohu klikněte na ikonu ozubeného kola (Nastavení) - vyberte položku Možnosti internetu (Internet Options) - záložka Zabezpečení (Security) - klikněte na ikonu červeného zákazu Zakázané stránky (Restricted sites) - klikněte na tlačítko Stránky (Sites) - do pole napište https://apps.skype.com/ a zvolte Přidat (Add). Uložte a vše bude funkční bez restartu PC nebo Skypu.

2) (pokud předchozí návod nefungoval, opět pouze pro Windows) Otevřete k editaci tento soubor (je třeba pracovat jako administrátor): C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts (vyskočí tabulka s výběrem nástroje pro otevření - zvolte Poznámkový blok nebo jiný editor) - do souboru přidejte následující položky:

127.0.0.1 rad.msn.com

Honza (administrátor) 11.4.2014

Už mi to zmizelo, děkuji za radu.

nevímsirady 14.4.2014

Stačí ten návod z youtube a nemusel jsem nic ani restartovat.Používám sice mozillu,ale rád jsem si otevřel vyjímečně explorer.Díky.

Trucker 23.4.2014

Aj ja dakujem za navod. Pomohlo to...

zlodej 2.5.2014

Ten první návod nezabral...ale dvojka ano (nehci to zakřiknout :-) ).
To vyskakovací okno bylo šílený..Skype byl nepoužitelnej, jakmile se to vykřížkovalo, okamžitě tam bylo znovu.
Moc děkuji.

Anna 14.7.2014
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Princesses Sunflower Delight Slope Racing Stunts Track Adam and Eve: Cut The Ropes Drop Maze Checkers RPG: Online PVP Battle Parkour Climb and Jump Race Monster Truck Bubble Shooter Free 2
Nahoru