skype: Jak se znovu přihlásit na skype, Prosím poraďte

Dobrý den,
nedaří se mi přihlásit na skype. Píše mi to, že nebyly rozpoznány přihlašovací údaje. Poradíte mi prosím jak se dostat zpět na skype? Jinak ještě před hodinkou jsem používala skype s přihlašovacím jménem a když se mi vypnul internet a po 10 minutách naskočil už jsem se nemohla přihlásit na skype. Je možné, že se dají používat dva účty na jeden email?? děkuji moc za odpověď

Denisa 21.5.2014 Odpovědi: (26) Odpovědět

Dobrý den,
před přihlášením si prosím zkontrolujte, zda již nejste přihlášena a nesnažíte se přihlásit podruhé (již Vám Skype na PC běží). Zároveň ještě zkontrolujte, zda nemáte stisknutu klávesu Caps Lock apod.
Co se týče dvou účtů na jeden email - ano, toto je povoleno.

Honza (administrátor) 21.5.2014

Právě, že nemám a zkoušela jsem vše :( opravdu jsem už bezradná co s tím. Pak jsem si nakonec změnila heslo a to tím, že to po mě chtělo registrovanou emailovou adresu a když jsem ji zadala, přišel mi na e-mail odkaz a nebo kód a když jsem ho zadala, tak jsem byla na druhém účtě, co jsem používala už kdysi dávno a tudiž se nemohu přihlásit na ten nynější.

Denisa 21.5.2014

Dobrý den,
v tomto případě postupujte následovně - nechte si poslat resetovací kód ještě jednou, klikněte na odkaz v emailu a na stránce, na kterou bude přeposlána, vyhledejte rozbalovací menu, ve kterém si můžete vybrat, ke kterému z účtů chcete heslo obnovit. V případě, že ani zde se nepodaří problém vyřešit, můžete napsat na: contactus@skype.net

Honza (administrátor) 21.5.2014

takže při spuštění skype dám nelze se přihlásit na účet, tam mě to pustí na stránky skype kde musím zadat registrovanou e.mailovou adresu a když ji zadám tak mi to napíše, litujeme, ale z bezpečnostních důvodů máte povolen jen určitý počet přijatých dočasných kódů za jeden den. A musím vyčkat 24 hodin, takže když mi to už psalo včera, budu muset asi stále vyčkat.
Já se strašně omlouvám, ale já jsem na počítače úplný laik, tudiž to píši a potřebuji to napsat dopodrobna. Takže až mě to tam pustí, hned to zkusím :) snad to udělám správně.

Denisa 21.5.2014

a můžu se ještě zeptat co je to ten resetovací kód? to je ten dlouhý kód co pošlou na e-mail?? a na ten kliknu?? děkuji moc za dnešní rychlé odpovědi.

Denisa 21.5.2014

Dobrý den,
přesně jak píšete. Nejprve počkejte, až se Vám opět aktivuje možnost nechat si zaslat resetovací kód (respektive se jedná o odkaz, který Vám dovolí změnit heslo). Na něj klikněte a na stránce, na kterou budete přesměrována pouze vyberte z rozbalovacího menu účet, ke kterému chcete heslo změnit a to změňte.

Honza (administrátor) 22.5.2014

Dobrý den, už mi to jde :) Děkuji opravdu moc za rady a hlavně rychlé odpovědi.
Přeji hezký den Denisa

Denisa 22.5.2014

jak se mohu přihlásit v cizím PC na svůj Skype profil

Eva Fritzová 23.5.2014

Ztratil jsem ikonu SKYPE s úvodní stránkou, kde jsem měl uložené kontakty s fotkami kolegů. Jak získat zpět původní stránku i mj.se zaznamenanými SMS? Bohužel nemohu už navázat kontakt s ca s dřívějšími 30adresami.

Jan ČENĚK 23.5.2014

Dobrý den,
všechny údaje ve Vašem profilu (kontakty, adresy, obrázky) jsou uloženy přímo na Skype serveru a stačí se tedy přihlásit ke svému účtu a okamžitě k nim získáte přístup. Ovšem historie zpráv atd. je ukládána přímo na PC, ze kterého byl text poslán nebo přijat.
Váš problém je pravděpodobně zapříčiněn pouhým smazáním ikony nebo odinstalováním programu. Doporučuji proto program znovu nainstalovat (předtím však ještě vyzkoušejte stisknout klávesu Windows a napsat Skype - pokud systém najde spouštěcí ikonu, nemusíte nic instalovat).

Honza (administrátor) 26.5.2014
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Jelly Shift Parkour Climb and Jump Watermelon Shooter Crowd City 2 Princesses Sunflower Delight Stairs Ketchapp Game Survivor In Rainbow Monster Drop Maze Race Monster Truck
Nahoru