skype: Zvuk (v slúchatkách ) pri hrách, keď volám.

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať ako mám riešiť problém so zvukom na skype. Keď idem volať s niekým a mám slúchatká, akonáhle zapnem hovor, tak zvuk mi presunie na reproduktory v notebooku, ale toho s kým volám počujem v slúchatkách. Skúšal som zmeniť rôzne nastavenia v skype, ale v skype asi nie je chyba (to isté mi robí aj na TS ). Skúsil som nastaviť slúchatká ako predvolené - nepomohlo. Skúsil som vypnúť reproduktory v notebooku a nechať zapnuté len slúchatká a už som všetko počul v slúchatkách, ale hocijakú hru, ktorú som zapol som vôbec nepočul, avšak videá a ostatné počujem v slúchatkách, keď mám vypnuté reproduktory v notebooku. V slúchatkách taktiež nie je chyba, skúšal som aj druhé.

Prosím poraďte, neviem už čo mám robiť. Snáď chápete čo som napísal :).

Maroš 28.10.2014 Odpovědi: (6) Odpovědět

Dobrý den,
Váš problém je poněkud zvláštní - klasicky by totiž vůbec nemělo být možné využívat separátně jak sluchátka, tak reproduktory u jedné zvukové karty. Nejprve se zeptám - sluchátka připojujete klasicky přes Jack konektor? Jaký operační systém máte? Máte nějakou speciální zvukovou kartu? Zkoušel jste se podívat do Správce zvuku?
Pokud ale máte tento problém pouze u chat komunikace (Skype a TS), tak je nejspíše na vině možnost systému posílat chat zvuk přímo na komunikační platfromu - tedy sluchátka. Jedná se o Základní komunikační zařízení, které se aktivuje při připojení více zařízení schopných přehrávat zvuk. Běžte do Ovládací panely - Zvuk - záložka Komunikace. Tam byste měl mít možnost toto vypnout, případně vše nastavit tak, aby Vám to vyhovovalo.

Honza (administrátor) 29.10.2014

Áno, slúchatka pripájam klasicky cez Jacka. Mám Windows 7. Neviem, či mám speciálni zvukovou kartu, moc sa do toho nevyznám, ale pravdepodobne nie, nič som do NB(HP Pavilion DV7) nové nekupoval. Čo sa týka toho nastavenie mám to stále nastavené "Nevykonať žiadnu akciu". Niekedy mi to fungovalo normálne (keď bol nb úplne nový, to bolo asi tak pred 3 rokmi) - Vtedy som mal stále tie isté slúchatká. Ako som už spomínal skúšal som iné slúchatká a tá istá chyba.

Maroš 29.10.2014

Ešte by som chcel dodať, že keď idem na skype do nastavení zvuku, tam keď prehrám skúšobnú zvučku, tak počujem všetko dobre - všetko v slúchatkách, ale keď už idem s niekým volať tak mi to prepne do reproduktorov v NB.

Maroš 29.10.2014

Dobrý den,
podle toho co popisujete, by neměl být problém nikde jinde, než právě v nastavení Defaultního komunikačního zařízení. Zkontrolujte znovu nastavení jak v PC tak ve Skype.

Honza (administrátor) 30.10.2014

mám stejný problém. nevim ale cca měsíc zpátky vše ok a teď jak píše kolega skype ve sluchátkách zbytek zvuku v reproduktorech. Nevim si rady zkusil jsem snad všechno.

Filip 10.3.2018

Tak jsem to vyřešil tím že jsem otevřel ovládací panely a odinstaloval jsem ovladače zvuku. po restartu se to všechno srovnalo. Tak hodně štěstí ostatním. :-)

Filip 11.3.2018
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

On-line hry

Jelly Shift Bubble Shooter Free 2 Watermelon Shooter Race Monster Truck Checkers RPG: Online PVP Battle Real Flight Simulator Stunts Track Slope Racing Stairs Ketchapp Game
Nahoru