skype: Skype - problémy s mikrofonem

Dobrý den, při přijetí hovoru já slyším vše, ale oni neslyší mne. Kameru ale vidí, jen neslyší hlas. Mikrofony jsou v pořádku. Kde je chyba?

Šindelová 2.11.2012 Odpovědi: (47) Odpovědět

Dobrý den, tento problém se váže pouze k jednomu z přátel nebo je u všech? Pokud pouze u jednoho, tak je chyba na jeho straně, jinak je chyba u Vás.
Nejprve zkontrolujte, zda máte ve Skype zapnutý mikrofon, nastavenu hladinu odposlechu a hlavně zvoleno správné zařízení - Skype - menu Nástroje - Nastavení - Zvuková zařízení. V pravé části okna je jako první mikrofon. Zkontrolujte, zda máte ve výběru nastaven mikrofon, nebo externí kameru s mikrofonem (záleží, co máte k dispozici). Hlasitost mikrofonu zvolte Automatickou.
Pokud ani to nepomůže, podívejte se do Nabídka Start - Ovládací panely - Zvuk. Zvolte druhou záložku Záznam. Zkontrolujte, zda máte správně zapojen mikrofon. jestliže není, připojte jej a zvolte jako výchozí. Jestliže to stále nebude fungovat, nainstalujte ovladače k mikrofonu/externí web kameře. Pokud je zařízení připojeno, zkuste, zda přijímá zvuk (mluvte nebo dělejte hluk a sledujte vzrůstání a klesání hlasitosti).
Nyní Vás přátelé musí slyšet.

Honza (administrátor) 5.11.2012

Já mam problém že když volat tak to zrní mně a není mne slišet jen to zrnění a nevim co sím

GTAtrpaslik 18.3.2013

potřebovala bych poradit, nějakým zázrakem se mi odinstaloval mikrofon z notebooku a nevím jak ho nainstalovat tak aby mi šel na skypu :) prosím pomoc :)

trololníček 1.12.2013

Ja mam zas problem kamose slysim ale on me ne poradite nekdo ? :D

Jan 18.3.2015

mám problém že mě nikdo neslyší, já slyším dobře

Ludmila Rybenská 13.6.2015

Dobrý den,
zkontrolujte si prosím mikrofon, zda mluvíte přímo do něj.
Ještě se zeptám - ostatní Vás slyší špatně nebo neslyší vůbec?

Honza (administrátor) 15.6.2015

Neslyší mne vůbec!Zkontrolovala jsem všechno

Hanka 16.6.2015

Dobrý den,
tak potom máte špatně nastavený mikrofon. Buď přímo v PC nebo ve Skypu. Podívejte se do nastavení zvuku ve Skype: Volání - Nastavení zvuku a hned jako první najdete Mikrofon. Z rozbalovacího menu vyberte Váš mikrofon.

Honza (administrátor) 16.6.2015

prosim vas o pomoc javas slysim ale neslysim sebe prosim o radu moc dekuji preji pekny den

jarka1152@seznam.cz 27.10.2015

Dobry den chtela bych se zeptam kdyz volame my slysime je a oni nas ne vidi nas normane pres kameru i my je dekuji pomocte my prosim

EVA ARIASOVA 29.10.2015
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Stairs Ketchapp Game Drop Maze Stack Fall Princesses Sunflower Delight Watermelon Shooter Jelly Shift Slope Racing Survivor In Rainbow Monster Crowd City 2
Nahoru