skype: Chyba ve Skypu?

Dobrý den,

mám problém se Skypem, se kterým bych potřebovala poradit.
Když se na svém notebooku přihlásím na Skype a mám tam nějaký profilový obrázek a popisek (náladu), a poté se přihlásím na Skype na nějakém jiném zařízení, tak se mi na něm zobrazí stará fotka a starý popisek s tím, že když se pak znovu přihlásím na to první zařízení, tak se to tam samo změní na tu starou fotku s popiskem.

Vůbec nechápu, čím to je, pokud si změním obrázek, tak by se měl všude ukázat ten nejnovější, a ne nějaký starý, který se mi předělá zpět i na tom mém notebooku, jen protože jsem se přihlásila někde jinde.

Pak se nemůžu jinde přihlásit, nebo si musím znovu upravovat fotku na to nejnovější, ale někteří mí známí i tak pořád vidí na svém Skypu tu starou a trvá hodně dlouho, než se jim to zaktualizuje.

Čím by tohle mohlo být?
Děkuji za odpověď.

Eva 22.11.2015 Odpovědi: (1) Odpovědět

Dobrý den,
zkuste se nejprve odhlásit + přihlásit a až poté profil upravovat. Jinak by mohlo pomoci i smazání složky s Vaším profilem. Dostanete se do ní po stisku kombinace kláves Windows + R a zadání %appdata% Najděte složku Skype a pak složku s Vaším jménem/přezdívkou. Tu smažte - jen pamatujte, že přijdete o historii zpráv a budete se muset po spuštění Skype přihlásit.

Honza (administrátor) 27.11.2015
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Princesses Sunflower Delight Slope Racing Stunts Track Adam and Eve: Cut The Ropes Drop Maze Checkers RPG: Online PVP Battle Parkour Climb and Jump Race Monster Truck Bubble Shooter Free 2
Nahoru