skype: Nové Skype 6-jako vždy problémy.

Dobrý den.Automatcky se mi přeinstalovalo Skype.Po 2 minutách se zpomalí počítač a nejde nic ovládat.Pomůže jen vypnutí počítače vypínačem.Do spuštění Skype běží normálně.Přeinstalace programu nepomohla.Je čas po letech jít jinam?Přes ty věčné reklamy to zřejmě přestává fungovat.Před lety mělo Skype instalaci 6 mega a nebyl problém.Teď má 30 a zřejmě vydělává,ale NEFUNGUJE.

Zdeněk 15.12.2012 Odpovědi: (1) Odpovědět

Dobrý den, jinam jít klidně můžete, ale obávám se, že neseženete stejně kvalitní, rozšířený a podporovaný program - tudíž, problémy budete mít tak jako tak a navíc si nebudete mít s kým telefonovat.
Možným řešením je nainstalovat některou ze starších verzí (najdete je v záložce Verze přímo u programu Skype na našem serveru).
Pro instalaci je potřeba odinstalovat předchozí verzi, ideálně restartovat PC, nainstalovat starší verzi a v programu zakázat automatické aktualizace.

Honza (administrátor) 17.12.2012
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

On-line hry

Temple Jewels Drop Maze Crowd City 2 Adam and Eve: Cut The Ropes Mummy Hunter Parkour Climb and Jump Stunts Track Checkers RPG: Online PVP Battle Stack Fall
Nahoru