skype: Připojení webcam logitech C110 k televizi

Mám Samsung Smart sfunkcí Skype.Lze připojit webcam logitech C 110 a jak zprovoznit?

vojlad@email.cz 12.12.2012 Odpovědi: (10) Odpovědět

Dobrý den, napište prosím, přesný typ Vaší TV. Samsung Smart mají webkameru integrovanou - proč ji chcete přidávat externě?

Honza (administrátor) 13.12.2012

Dobrý den,děkuji za odpověd.Typ je Samsung UE22ES54OOW.Volající mne nevidí ani neslyší,já ho slyším.Sotwar logitech dle návodu nelze stáhnout.

vojlad@email.cz 13.12.2012

Dobrý den, mám pro Vás špatnou zprávu. Pro videohovory je potřeba zakoupit kompatibilní webkameru - http://www.samsung.com/us/video/tvs-accessories/CY-STC1100/ZA. Ta stojí přibližně polovinu ceny TV. Jakákoli jiná kamera by neměla být k TV připojitelná.
Jedno z možných řešení představuje připojení notebooku k TV a následné provedení Skype hovoru (obraz na TV, kamera na ntb).

Honza (administrátor) 14.12.2012

Děkuji za podanou informaci.Přeji Vá příjemné Vánoční svátky a úspěšný rok 2013.

vojlad@email.cz 15.12.2012

Dobrý den mám problém s web camerou na skypu, střídavě mě buď nevidí druhá strana, nebo po opravě technikem uskutečním pár hovorů, než camera začne padat nebo zmizí úplně a skype mi pokud si jí chci v nástrojích a nastavení videa a hovorů nastavit, píše, že skype nemůže najít žádnou cameru, přestože tam předtím byla. A neukazuje se mi tam už ani to okno, kde se člověk při nastavování vidí. Už jsem z toho zoufalá, technik už to měl na spravení 3x pokaždé to vydrží chvilku 1-3 hovory po opravě, než to zase skončí v tomto stavu a technik už ani já si s tím nevíme rady, pokud bych tam nechtěla chodit kvůli opravě denně a to nechci. Budu vděčná, když mi poradíte, jak to dát do pořádku, aby kamera fungovala jak má. Občas to hlásí i něco o nějakém portu 2.0, že by zařízení mohlo pracovat lépe /v nápovědě jsem si přečetla, že když to není správně ohledně těch portů a nějakého ovladače, že také může webkamera špatně fungovat, bohužel nejsem technik, takže vůbec netuším, co tím bylo myšleno a…

Petra 28.12.2013

Dobrý den,
chápu správně, že kameru připojujete k televizi? Dle oficiálních zpráv výrobců chytrých televizí by nemělo být možné využívat obyčejné webcamery pro TV Skype (viz předchozí příspěvek).

Honza (administrátor) 2.1.2014

Dobrý den já mám na počítači web kameru a když někomu volám videohovor tak já toho dotyčného slyším a on mě ne.Byl bych rád kdybyste mi napsal proč mi to nefunguje

martin 29.1.2014

Dobrý den,
podobný problém je řešen zde: http://mujsoubor.cz/poradna/skype/7193-problem-pri-volani-pres-skype

Honza (administrátor) 30.1.2014

Dobry den,
Mám Samsung 6400.Koupil jsem kameru na Skype zapojil a nejde mi přepnout na video.Kamera je Samsung 5000 dle prodjede je kompatibilní s televizi.Děkují za odpoved

Petr 20.12.2015

Dobrý den.
Pořídil jsem si Tv Samsung 7002 a nejde mi stáhnout Skype.Při zadání aplikace skype -"Stáhni" mi vyjede hláška - "Nelze stáhnout opakujte akci později (code:121)".Tv je připojena k internetu! Můžete mi prosím poradit v čem je problém? Děkuji.

Petr 13.1.2016
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Race Monster Truck Checkers RPG: Online PVP Battle Stack Fall Princesses Sunflower Delight Mummy Hunter Parkour Climb and Jump Drop Maze Real Flight Simulator Reap
Nahoru