skype: převod kreditu ze skypu na jineho uzivatele skypu

Prosim o radu.Maminka pouzivala skype,mela tam i kredit na volani.Pred nedavnem zemrela,jde prevest zbytek kreditu na jineho uzivatele skypu? Samozrejmne v rodine. A dale prosim o radu.V prihlasovacim okne je vice uzivatelu. Jdou zrusit ostatni uzivatele-aby zustal jenom jeden???Děkuji za radu a pripadnou pomoc.

leobogsu 10.1.2013 Odpovědi: (3) Odpovědět

Dobrý den,

odpověděl jsem vám v jiné sekci, kam jste svůj dotaz umístil - prosím, uvádějte své dotazy pouze jedenkrát, nejlépe do Poradny u konkrétní aplikace, všimneme si všeho.

Jakub (administrátor) 10.1.2013

Mal som cez 6 eura roky zostatok kreditu na skype a cca. 2 roky som ho nečerpal. Stále tam ale bol. Teraz som si všimol, že ho už nemám. Má kredit nejakú platnosť?

ladislav 16.1.2014

Dobrý den,
Skype kredit přejde po 180 dnech bez využití do neaktivního stádia. Ovšem je stále platný, jen je potřeba jej obnovit. Obnovu učiníte tak, že otevřete Skype - kliknete na záložku Skype - Účet. Budete přesměrován na internetové stránky, kde se budete muset znova přihlásit a následně budete mít možnost kliknout na opětovnou aktivaci kreditu.

Honza (administrátor) 17.1.2014
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Jelly Shift Parkour Climb and Jump Watermelon Shooter Crowd City 2 Princesses Sunflower Delight Stairs Ketchapp Game Survivor In Rainbow Monster Drop Maze Race Monster Truck
Nahoru