skype: stížnost

Je to po několikráte co vás kontaktuji a dosud jsem nedostal vysvětlení. Pátého září jste dostali moji platbu na čtvrt roku. Její příjem jste potvrdili a hned ten den jste mi znovu sdělili, že moje platba nebyla přijata bez udání důvodu.Hezké povídání, že o své peníze nepřijdu. Není to poprvé toto se vyskytuje skoro při každé platbě,ale nakonec jste peníze dali do systému.Platna je platné do prosince t.r.,ale v systému se dosud neobjevila. Od vás jsem takové neseriozní jednání nečekal.platím bankovním převodem a peníze přijímáte a nic za ně neposkytujete. Chyba je na vaší straně,proto žádám zařazení mojí platby do systému, nebo její vrácení do mého účtu. Nebo si někdo tyto peníze nechává pro svoji potřebu? Jsem důchodce a ne zlatý důl.Majitelem PC je manželka ing.Dirhanová tel.: 00421556339675.
doufám ,že jste ochotni tuto záležitost vyřešit v dohledné době

jansky90stížnost 1.10.2013 Odpovědi: (1) Odpovědět

Dobrý den,
bohužel náš web neposkytuje žádné placené služby, stejně jako neposkytuje placené volání do služby Skype. Pokud máte problém s platbou za služby Skype, doporučuji se obrátit přímo na společnost Skype.

Honza (administrátor) 1.10.2013
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Jelly Shift Parkour Climb and Jump Watermelon Shooter Crowd City 2 Princesses Sunflower Delight Stairs Ketchapp Game Survivor In Rainbow Monster Drop Maze Race Monster Truck
Nahoru