the-sims-freeplay-mobilni: The Sims freeplay ako sa môžu zamilovať?

Ahojte neviete ako sa môžu do seba zamilovať ? Neviem ako dosiahnuť tú úlohu love is the air

annasteve 15.7.2019 Odpovědi: (1) Odpovědět

Dobrý den,

v první řadě je nutné mít splněny všechny ostatní questy (úkoly), jako například "the Tutorial, Bread Winner, Money Grows On Trees?". Zejména poslední jmenovaný quest je potřebný pro odemknutí Love Is In The Air. Dále je třeba být level 7.

A nyní k samotnému questu Love Is In The Air: ten sestává z několika kroků.

Základem je rychlé umytí se (Quick Rinse), dále je nutné dostat do jednoho domu dva Simíky (pomocí píšťalky). Následuje romantika, příprava espressa a krátké flirtování. Pak přijde řada na další romantiku a sledování TV. Další postup: randění - polibek na líce po dobu dvou sekund - poslání Simíka domů - zdřímnutí po dobu 27 minut - opět mít dva Simíky v domě - romance - zahájení vztahu - Woohoo po dobu 5 minut - zakoupení dvou růží - požádání o ruku a zásnuby - chatování/volání přes telefon o zásnubách - nastěhování se spolu do jednoho domu - pozvání dalšího Simíka do domu (budou tři) - svatba.

Doufám, že vám tenhle návod…

Michal (administrátor) 26.7.2019
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Jelly Shift Parkour Climb and Jump Watermelon Shooter Crowd City 2 Princesses Sunflower Delight Stairs Ketchapp Game Survivor In Rainbow Monster Drop Maze Race Monster Truck
Nahoru