unity-web-player: Problém s instalací Unity web

Dobrý den už nevím jak dál díky za každou rdu nejde mi unity na internetových hrách když se načítá unity tak vyhodí chybu error for lauchning unity a je tam možnost install manualy ale to se stáhne ta samá instalačka a když s nějakou tu hru stáhnu která jede na unity tak to spadne stím že nastalo k chybě a program je nutné zavřít.Prosím prosím moc prosím o řešení budu nesmírně vděčný :( :( :(

Hauss 28.2.2014 Odpovědi: (14) Odpovědět

Dobrý den,
doporučuji kompletně Unity odinstalovat, restartovat PC a znovu nainstalovat. Podívejte se jak do Ovládacích panelů - Programy a funkce a stejně tak prohlédněte moduly/rozšíření ve Vašem internetovém prohlížeči. Z obojího odinstalujte právě Unity, restartujte PC a znovu nainstalujte.

Honza (administrátor) 3.3.2014

zkusím díky za pomoc

Hauss 4.3.2014

Dobrý den udělal jsem to co jste napsal nefunguje ... ale to je jedno chci se zeptat . já jsem Unity Web Player nainstalloval a stejnak to nejde ale když dám rozšíření na prohlížeči tak tam ten Unity Web Player nemám nevíte co stím ?

Daniel 22.7.2014

Dobrý den mám na počítači nainstalovaný Ubuntu jak mám naistalovat Unity Web Player?Půjde to vůbec?Je nějaká náhrada vhodná pro Ubuntu?

Vladimír 6.11.2014

Dobrý den,
náhrada za Unity Web Player není, ale v Ubuntu lze Unity použít díky emulaci. Někteří uživatelé však měli problémy s aktualizací. Doporučuji nainstalovat Firefox ve Wine a tam použít právě Unity.

Honza (administrátor) 7.11.2014

ahoj

jakub 14.2.2015

dobry den taky mam problémy s unity 3D.vždy když si zapnu hru s unity tak se mi oběví že ho nemam nainstalované přesto že ho mám poradíte mi s tím?

filip 21.4.2015

dobrý den zapomněl sem zmínit že vždy když se pokusím stáhnout unity tak mi chrome napíše chyba-zablokováno prosím porad´te mi

filip 21.4.2015

Dobrý den,
pokud již máte Unity nainstalováno, pak jej znovu neinstalujte. Při spuštění hry v prohlížeči by se Vám v adresním řádku měla objevit ikonka ve tvaru puzzle s červeným křížkem. Na ni klikněte a Unity povolte.

Honza (administrátor) 22.4.2015
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Jelly Shift Parkour Climb and Jump Watermelon Shooter Crowd City 2 Princesses Sunflower Delight Stairs Ketchapp Game Survivor In Rainbow Monster Drop Maze Race Monster Truck
Nahoru