Utility a ostatní: ovladače zvuku a chipsety

Dobrý den, potřebuji nainstalovat ovladač zvuku a chipset.Vím které, ale když kliknu na stáhnout,stránka se nezobrazí.Tohle mi to píše v názvu:http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareDownloadEventHandler,jsp?redirectReason=SWD_FTP_Reqest&swItem=PSG_...Prosím o radu-děkuji.V možnostech internetu jsem skusil odkliknout - použít pasivní režim FTP - ale stejně to nešlo.

karel 1.12.2012 Odpovědi: (13) Odpovědět

Dobrý den, ovladač a chipset už mám nainstalovaný, ale zvuk stále nejde.Je možné, že s tím souvisí následující problém, a to - když se pokouším stáhnout např. Service Pack, počítač píše že tato aplikace není platná pro win.32bit.

Karel 9.12.2012

Dobrý den, ovladače stáhněte i pro audio. Co se týče service packu, stáhněte jej odtud: http://mujsoubor.cz/operacni-systemy/windows-xp#prehled

Honza (administrátor) 10.12.2012

Dobrý den, nevím jak je to možné, ale audio driver jsem uložil a spustil-nainstaloval.Zvuk nešel.Nyní jsem ho nainstaloval znovu a zvuk už běží.Ani mě to neupozornilo že je již v pc nainstalován.Jsem rád, že už zvuk jde. Zkoušel jsem váš odkaz na stažení service pack"u, ale je to stejné jako předtím - aplikace není platná pro win32.Děkuji za pomoc!

Karel 11.12.2012
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Jelly Shift Stairs Ketchapp Game Parkour Climb and Jump Checkers RPG: Online PVP Battle Temple Jewels Adam and Eve: Cut The Ropes Race Monster Truck Princesses Sunflower Delight Stunts Track
Nahoru