Utility a ostatní: pípnutí počítače při zapnutí

Když zapnu počítač,tak pípne a začne načítat.V poslední době udělá to samé,ale jen do té části kde ubíhá na obrazovce lišta s přerušovanými políčky.Tam to také skončí a vrátíse to na začátek a znova ,pípne ,načítá a zase se tovrátí zpět.Nezobrazí se mě barevný terčík visty.To proběhne několikrát,než to naskočí.Jsem již pokročilejšího věku a nejsem žádný počítačový genius.Poraďte.Díky

Jaromír 26.3.2013 Odpovědi: (5) Odpovědět

Dobrý den, jedná se pouze o jedno krátké pípnutí? Problém by mohl být v paměti RAM. Kolik máte paměťových modulů na základní desce? Zkuste paměť RAM vypojit a znovu zapojit. Pokud je jich víc, tak zkuste pc zapnout postupně s každým zvlášť. Ještě zkuste program MemTest http://mujsoubor.cz/monitoring/memtest jestli nenajde nějaké chyby na paměti RAM.

Patrik (administrátor) 26.3.2013

Ano jedná se o krátké pípnutí,které bylo a je slyšet vždy po zapnutí počítače.To je normální jev.Jde mě o to že načítání končí v momentě ubíhající přerušované lišty a vše se vrací na začátek.V podatatě se to jeví jako smyčka.Až po několikrém opakování se to chytne a načte a je vše v pořádku.

Jaromír 26.3.2013

Ještě k problému.Po pípnutí je slyšet jak nabíhá pevný disk a cvrdliká si.Je to vidět i na diodě,která si probleskává podle intezity.Pak to skončí,vrátí se to na začátek a znova.

Jaromír 26.3.2013

Zkoušel jste zkontrolovat ty RAMky?

Patrik (administrátor) 27.3.2013

Díky za rady.Ještě mě kamarád poradil,ať zkusím instal.windows a příkazovým řádkem opravit.Povedlo se.

Jaromír 30.3.2013
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Jelly Shift Parkour Climb and Jump Watermelon Shooter Crowd City 2 Princesses Sunflower Delight Stairs Ketchapp Game Survivor In Rainbow Monster Drop Maze Race Monster Truck
Nahoru