Utility a ostatní: Nefunkční zvuk u ntb

Ahoj, u notebooku mi nefunguje zvuk.
Mám notebook ASUS U41SV s operačním systémem Windows 7 Home Premium.
Jsem počítačový laik, ale zkusila jsem nejdříve najít nějaký info v různých diskuzích.
Takže jako první jsem zkontrolovala, jestli to někde neni ztlumený, ale když kliknu na ikonku repreáčku a hlasitost snížim/zvýšim, vyskočí tam taková ta zelená čára, která označuje jak to je hlasitý nebo jak to mam říct, takže notebook si asi myslí, že zvuk funguje normálně.
Co jsem tak hledala ve vlastnostech nebo ve správci, tak mi to píše, že zařízení funguje správně. Jako další jsem restartovala počítač, pak jsem projela počítač antivirem.. vše ok a zvuk pořád nejde.
Stáhla jsem ovladače nebo co na ofic. stránkách asusu (Realtek). Pořád nic, už si nevím rady.
Ještě jsem si vzpomněla, že jsem občas se zvukem měla problémy, např. když jsem měla puštěný video na youtube a současně i třeba přehrávač media player anebo otevřená dvě okna a v každém video na youtube, tak mi přestal jít zvuk úplně a musela jsem buď vypnout media player nebo zavřít okno s tím druhým videem na youtube.. tak je možný, že to s tim nějak souvisí.
Budu moc ráda za všechny rady. Bez zvuku mi je notebook k ničemu :(
Díky moc.

Mishuulka 22.9.2013 Odpovědi: (22) Odpovědět

proc mi nejdou repraky u nodbooku muzete mi poradit dekuji honza

honza 26.7.2017

mam lenovo a pri ypnuti ide zvuk normalne a po chvilke prestane  neviem co stym je aktualiyoval som ovladace a nic prosim pomoc

lukas 6.11.2017
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Race Monster Truck Parkour Climb and Jump Puzzle Love Princesses Sunflower Delight Survivor In Rainbow Monster Adam and Eve: Cut The Ropes Watermelon Shooter Drop Maze Stunts Track
Nahoru