videospin: Export vytvořeného film na DVD

Dobrý den, vytvořila jsem si ve Video spinu film, který trvá 1 hodinu a 8 minut. Celková velikost souboru je 14,3 GB. Chtěla jsem film vypálit na DVD, ale vzhledem k velké velikosti to nejde.
Kdysi jsem si v podobném programu - Pinnacle vytvořila film s velikostí 16,3 GB a vypálit šel, protože funkce export na dvd byla přímo součástí programu Pinnacle.
Ale v programu Video spin je jenom možnost vytvořit soubor(ten jsem vytvořila), uložil se do počítače, ale nejde vypálit.
Nejde nějak zmenšit kapacitu toho filmu, když Pinnacle umělo vypálit film ještě s větší velikostí?
Děkuji za odpověď.

Daniela 17.11.2015 Odpovědi: (4) Odpovědět

Dobrý den,
stačí zvolit v záložce File (Soubor) položku Export. Zde můžete zvolit formát a kvalitu výsledného videosouboru. Taktéž tam uvidíte odhadovanou výslednou velikost.

Honza (administrátor) 18.11.2015

Postupovala jsem podle vás. V nabídce je toho celkem dost... Mohl byste mi prosím poradit, kterou položku mám zvolit, aby se dal film vypálit na DVD a následně přehrávat pomocí dvd přehrávače v televizi?
na výběr je: AVI - ten jsem dala jako první - vytvořil se soubor s tou velikostí 14,3 Gb - na vypálení příliš velké.
Dále tam je: DivX ; Kompatibilní se zařízením i Pod ; MOV ; MPEG-1 ; MPEG-2 ; MPEG-4 ; Real Media ; Kompatibilní se Sony PSP ; Windows Media ; 3 GP
Prosím o vaši radu, děkuji.

Daniela 18.11.2015

Dobrý den,
záleží na Vašem přehrávači - některé jsou schopnější, jiné méně... Podívejte se, co podporuje a dle toho zvolte formát.

Honza (administrátor) 19.11.2015

Zkoušela jsem formát MPEG-2 ; a Windows Media, ale pokaždé se výrazně zhoršila kvalita obrazu. Nevíte, u kterého z těchto formátů by byla kvalita zachována, na podobné úrovni, jako je tomu u AVI?
Děkuji.

Daniela 19.11.2015
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Watermelon Shooter Parkour Climb and Jump Princesses Sunflower Delight Puzzle Love Stack Fall Bubble Shooter Free 2 Real Flight Simulator Crowd City 2 Checkers RPG: Online PVP Battle
Nahoru