Vývojové nástroje: nejde mi zapnout počítač v normálním režimu

dobrý den
vždy když zapnu počítač v normálním režimu tak mi najede normálně na plochu ale během půl minuty ani ne se mi restartuje a tak se to opakuje dokola dokud ho nevypnu a nedam do nouzového režimu prosim mohli byste mi poradit co s tím předem děkuji

monika 1.11.2012 Odpovědi: (17) Odpovědět

Dobrý den, v nouzovém režimu kompletně zkontrolujte celý disk pomocí některého z antivirových programů (anitivr, antipyware, ...). Pokud je systém čistý, tak může být vypínání způsobeno přehříváním některé z důležitých komponent nebo zadání programu na vypínání PC po spuštění - pro kontrolu stiskněte Win + R - do textového pole zadejte msconfig a přejděte na záložku Po spuštění. Pokud je zde některý ze škodlivých nebo neznámých programů, tak jej odznačte a počkejte, zda bude problém vyřešten.

Honza (administrátor) 1.11.2012

ahoj , před pár měsíci se mi stalo to samé. potom jsem notebook vzala do opravny, a zjistila jsem že to bylo tím, že jsem tam měla dva antiviráky, a jeden už byl starej, tak se musel vymazat.

viki 1.11.2012

Díky viki za zprávu - určitě nemějte dva antivirové programy. Paradoxně by Vám spíše uškodily, než dvojnásobně pomohly.

Honza (administrátor) 1.11.2012

Smaz HDD, a pak nainstaluj Windows - pak je to OK.

xix 11.2.2013

čau mám stejný problém a je to tím že mám v PC dva antiviry ale nejde mi v nouzovém režimu nic odstranit takže nevím jak dál. Pokud by mi někdo dokázal nějak pomoct budu moc rád. Předem díky.

Trial 28.4.2013

Dobrý den, zkuste antivir v nouzovém režimu nejdříve vypnout. Poté spustit v normálním režimu a odinstalovat.

Patrik (administrátor) 29.4.2013

Ahoj,
můj problém spočívá v tom, že po spuštění PC jsem vyzván k activaci Windowsu (XP). Objeví se tabulka s hláškou, že Windows již byl activován a pro dokončení klikni na OK. Po kliknutí se objeví obrazovka s nápisem uživatel a pod ním načítání osobního nastavení. To se však nenačte a počíteč se vypne. Poradí mi někdo jak se s tím vypořádat. Nouzový režim funguje.
Díky za radu

Michal 16.1.2014

Dobrý den,
systém jste někdy teď nedávno instaloval? Dochází k tomuto problému delší dobu? Kdy se problém poprvé objevil a co mu předcházelo?

Honza (administrátor) 17.1.2014

Díky za odpověď, ano systém byl nedávno přeinstalován z důvodu zavirování PC, bohužel dotyčný, který ho přeinstaloval na mé dotazy nereaguje. Problém se objevil asi po měsíci bezproblémového používání.

Michal 19.1.2014

Doplňuji-Windows XP

Michal 19.1.2014
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

On-line hry

Bubble Shooter Free 2 Princesses Sunflower Delight Adam and Eve: Cut The Ropes Checkers RPG: Online PVP Battle Drop Maze Race Monster Truck Stack Fall Stunts Track Watermelon Shooter
Nahoru