whatsapp-messenger-mobilni: Jak poznám blokování, blokaci?

jak zjistim ze jsme u nejake osoby blokovan aniz bych ji musel poslat zpravu?je tam nejaka zmena v profilu?zmizi foto ci stav?diky p.

petr 8.7.2015 Odpovědi: (20) Odpovědět

Dobrý den,
toto bohužel jednoduše nezjistíte.

Honza (administrátor) 20.7.2015

Dobrý den,když posílam SMS píše, že tento člověk od mně nedostává SMS ale je mezi přáteli. Co to znamená. Děkuji

jana 31.8.2015

Když někdo blokuje Vaše číslo v WS tak uvidíte v chatu pokud už proběhl jen prázdnou ikonku když ho máte vy v kontaktech v mobilu, a v kontaktech na WS to stejné napravo nápis mobil, vymažete vy z kontaktů nevidíte nic možná již proběhlý chat-prázdná ikona jestli vás má v kontaktech on nezjistíte.

Radka 1.1.2016

tak já myslím, že zjistíte, když má ve stavu vaše číslo může vás blokovat, pokud vymaže vás ze svých kontaktů a pak dáte oba dva čísla do svého mobilu znova kontakty se opět spojí a to asi nechce, takže bude ponechávat ve svém mobilu vaše číslo a tudíž může blokovat-jinak ne

Irena 8.2.2016

objevi se na druhem whotsupu vase tel. číslo, pokud jen na nej koukate, ale nepisete a nemá vas v seznamu. prozradi mu whotusp vase cislo?

anna 28.2.2016

Dobrý den,
ne, neprozradí. Musíte být v nějakém kontaktu/přímo v seznamu kontaktů na jeho telefonu.

Honza (administrátor) 29.2.2016

dobry den, po zablokovani a nahlaseni ako spam sa sprava z chatu vymaze. po naslednom odblokovani sa sprava uz neobjavi v chatoch. da sa k nej este nejako dostat?

lucia 11.7.2016

Jestli budu volat pres Whatsapp dotycnemu a vyzvaní to,Mohu byt blokovana

Jirina 1.11.2016

Dobrý den,
pokud byste byla blokována, nelze se s daným číslem spojit - hovor by ani nedošel do stádia vyzvánění.

Honza (administrátor) 1.11.2016

Chci se zeptat, na whatsapp u dotyčného nevidím kdy byl naposled online nebo zda je online předtím jsem si psala s dotyčným a byli dvě šedé čárky. O pět dní později pouze jedna tzn že se to odeslalo ale nedorucilo.cislo je údajně mimo Evropu na které jsem psala. A když jsem přehodila číslo tak se mi ukázalo, že dotyčný online je nebo byl. Je možné že jsem blokována nebo jde jen o selhání z důvodu zahraničí? První číslo má osoba uložena ale to druhé nezná a tam se mi objevil online. Co to znamena?

Gabca 8.11.2016
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Stairs Ketchapp Game Drop Maze Stack Fall Princesses Sunflower Delight Watermelon Shooter Jelly Shift Slope Racing Survivor In Rainbow Monster Crowd City 2
Nahoru