whatsapp-messenger-mobilni: Jak poznám blokování, blokaci?

jak zjistim ze jsme u nejake osoby blokovan aniz bych ji musel poslat zpravu?je tam nejaka zmena v profilu?zmizi foto ci stav?diky p.

petr 8.7.2015 Odpovědi: (20) Odpovědět

Dobrý den,
blokování je jedna z reálných možností. Pročtěte si diskuzi výše a uvidíte.

Honza (administrátor) 9.11.2016

Dobrý den, přišla mi zpráva na whatsapp. Ale když odešlu já ji, tak mám jednu šedou fajfku. Ale nikdy jsem neviděla naposledy videna či fotku. Ale fotka nikdy nebyla myslim. Co to může být? Blokace je možná, ale když mi od té osoby přišla zpráva?

Verka 6.12.2016

Dobrý den,

Je možné zjistit přes WS, zda si druhá osoba, se kterou už proběhla konverzace, smazala moje číslo?
Popřípadě nevěděli byste jak to zjistit?
Děkuji

Katerina 13.12.2016

Dobry den, chtela bych si zmenit tel.cislo a vyhnout se tak opetovnemu kontakovani pres WA jistou osobou. Muze tento clovek po aktualizovani kontaktu prijit na me tel.cislo?Tento clovek je blokovany jak v seznamu kontaktu tak na WA. Dekuji

jarca 1.3.2017

Poslala jsem zpravu na wz,dotycny ji precetl,jsoz tam dve modre fajfky,ale najednou u jeho jmena neni kdy byl naposledy online,zablokoval me?

Jana 22.5.2017

Dnes mi přišel na WhatsApp spam a já ho otevřela,co dělat?

Liba 2.6.2017

Chat mi odešel nebyl doručen jaké jsou možnosti proč je to vymazání mého čísla nebo blokování úmyslné

Jaroslava 15.7.2017

Dobrý den chtěl bych se zeptat zda se dá i po odstranění zpráv zjistit zda byla ten den na WhatsApp nějaká aktivita a zda se dají vyhledat smazané zprávy.

Vasek 24.7.2017

Mám blokovaný telefon,nemohu se dostat k otevření sim karrty.Stále se mi zobrazuje zadejte Pin kód,ale po stisknutí čísla se nezobrazí,nebo musím klepnout někoikrát.Pokud se zdaří odblokovat kartu,tak nelze na mobilu pokračovat,je tam jen stránka Googlu a nelze ji posouvat.Také se mi nezobrazuje správný displej,abych mohla změnit nastavení.

Umlaufová Olga 30.12.2017

Dobrý den, u odeslané zprávy mám pouze jednu šedou fajfku, ale při hlasovém hovoru je vyzváněcí tón. Jsem blokován?

Jirka 27.3.2018
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Jelly Shift Parkour Climb and Jump Watermelon Shooter Crowd City 2 Princesses Sunflower Delight Stairs Ketchapp Game Survivor In Rainbow Monster Drop Maze Race Monster Truck
Nahoru