world-of-tanks: World of Tanks fps problem

Jak z nadpisu asi tušíte mam PROBLÉM. Koupil sem si novou grafiku, abych se stal aspoň trochu lepším hráčem a už se při tom tak nerozčiloval kvůli tomu, ze nepřátelský tank se teleportuje (malé fps) a já nejsem schopný ho trefit. Poridil sem si GIGABITE Radeon HD 7750 a zjistil sem že sem si spíš koupil tombolu, která tam prostě hodí fps jaké se jí zrova hodi. Když dám autodetekci v nastavení grafiky dá to tam střední detaily a hra běží na 15-20 fps. To je prostě málo. Tak to vše úplně stáhnu a fps mi běží na 5-17. Potom jsem tam ze srandy tam hodil maximální nastavení a ejhle, 13-18 fps. Při koupi grafiky sem doufal a její parametry na to i ukazovali že budu mít aspoň 30 fps, ale tohle prostě nepochopím.

Omlouvám se za takový proslov, ale už mě to dost deprimuje a tohle docela pomáhá, se z toho vykecat. :-)
Děkuju všem co tomu vjenují nějakou pozornost a pokusí se mi poradit :-) .

Pavel 16.2.2014 Odpovědi: (4) Odpovědět

Dobrý den,
problémem hry World of Tanks je fakt, že není připravena pro paralelní provoz na více jádrech - pokud tedy máte vícejádrový procesor, který má ovšem relativně slabý takt jednotlivých jader, hra rozhodně nebude nikterak skvěle plynulá. Zmíněná grafická karta sice není nikterak supervýkonná, ale v mnohém převyšuje minimální požadavky hry. Co mohu doporučit - vyčistěte si PC (softwarově): http://mujsoubor.cz/magazin/jak-zrychlit-pc-seznam-nejuzitecnejsich-kroku, nainstalujte nejaktuálnější ovladače ke grafické kartě a pak spusťte hru (vyzkoušejte různá nastavení a vyberte to nejplynulejší - jak jste sám poznal, zdaleka to neznamená to nejnižší).

Honza (administrátor) 17.2.2014

Moc děkuju za odpověď, vše sem udelal ,ale nepomohlo to, vcera mi kamarad porasil, at se kouknu jakou mám teplotu procesoru. Stahl sem ssi program, a ten ukázal neuvěřitelných 104 stupňů na vsech čtyřech jádrech, plus minus nějaký ten stupeň, takže sem dnes rozebral a vyčistil celé pc a nanesl novou teplovodivou pastu na procesor a také správně nasadil chladič, který tam byl špatně zabudován(pc sem si nechal složit na zakázku). Teď mám teplotu jaderkolem 40 stupňů a při zátěži 100% max 80 stupňů a hra mi jede na střední detaily 40-60 fps, vysoké 30-40 a na maximální 18-35 :D.

pavel 1.3.2014

Dobrý den,
výborně, jsme rádi, že je vše v pořádku.

Honza (administrátor) 3.3.2014

kupil som pc i7 6700hq 2,3ghz gtx960 8gb ram 64 win prve niekolko hry som mal cez 110 fps a teraz už mam 30 stálich fps kde je chyba nic som nenastavoval len som dal play a zrazu tam dalo len 30 fps viete mi poradit ?

Rado 1.10.2016
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Temple Jewels Stack Fall Crowd City 2 Watermelon Shooter Survivor In Rainbow Monster Drop Maze Puzzle Love Stairs Ketchapp Game Real Flight Simulator
Nahoru