world-of-tanks: Problem s Aktualizací - Error extracting file

Dobrý den,
zdravím Vás Dnes před týdnem sem si stáhl WoT (World of Tanks) Aktualizace mi probšhla úspešně ale bohůžel mně Wot přestalo bavit a tak jsem ho odinstalovat.
Pak jsem si řekl že si ho zase stáhnu ale marně.
Po stáhnutí a instalaci jsem musel nainstalovat Aktualizace.. Tak jsem nainstaloval těch 6 GB a pak je instalování Aktualizací tak jsem to nechal stahovat ale ke konci mi to napsalo "UPDATE FAILED Pro informace se podívejte do Logu" Něco takového tam bylo napsán. Tak jsem se skusil podívat na vaše fórum jestli zde něco nenajdu ale to co ste radil že stáhni to několikrát. Tak mi to nepomohlo stahoval jsem to už 4x...
Děkuji za rady které napíšete !

LowikGames 3.3.2014 Odpovědi: (3) Odpovědět

Dobrý den,
nechte vyhledat ve WoT složce soubor soubor WOTLauncher.log. Otevřete jej (např. v Poznámkovém bloku). Ke konci zprávy o chybě byste měl najít internetový odkaz a současně i odkaz na adresář v PC s updaty WoT. Internetový odkaz zkopírujte, update stáhněte ručně a soubor vložte do update složky. Restartujte launcher a vše by mělo být v pořádku.

Honza (administrátor) 4.3.2014

Zdravím. Tohle jsem přesně udělal, ale když jsem to vyhledal tenodkaz tak m to napsalo EROR 404 . takže nevím jestli to neexistuje nebo co.

Petr 13.9.2014

Ahoj, taky jsem při stahování měl problém, protože jsem tu hru dával do složky, kde už byli jiné složky a to je přesně ten problém. Hra musím mít svojí vlastní složku na C a nic jiného v ní být nesmím.

Dominik 29.10.2014
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Stunts Track Adam and Eve: Cut The Ropes Reap Puzzle Love Parkour Climb and Jump Princesses Sunflower Delight Temple Jewels Slope Racing Drop Maze
Nahoru