world-of-warplanes: Odpojování ze hry AMD procesor

Dobrý den,
War of Warplanes jsou bezva hra a ráda ji hraju. Ovšem poslední dobou mě hra neustále odpojuje. Poradíte co mám dělat? Někdo říkal něco o problému s procesorem... Nerozumím tomu, ale mám AMD Athlon 4400 64 X2 Dual Core. Díky :-*

Nikita 31.7.2013 Odpovědi: (6) Odpovědět

Dobrý den,
jedná se o závažný problém, na kterém ale vývojáři pracují. Než dojde k nápravě, využijte toto nouzové řešení, abyste mohla hrát:

Otevřete Správce úloh (Ctrl + Shift + Esc) - spusťte herního klienta - vraťte se do Správce úloh a klikněte na záložku Procesy - najděte v seznamu proces WorldOfWarplanes.exe a klikněte na něj pravým tlačítkem myši - vyberte Nastavit spřažení a zvolte pouze CPU 1 a potvrďte OK - nyní opět klikněte na proces WorldOfWarPlanes.exe a zvolte Nastavit prioritu - vyberte Vysoká.

Dojde k citelnému snížení výkonu, proto doporučujeme zavřít všechny nepotřebné programy a snížit nastavení celé hry. Ovšem hra již nebude padat ani se odpojovat.

Honza (administrátor) 31.7.2013

Zdarec,mam hru v angličtině a rad bych věděl jak mam nainstalovat češtinu,předem diky za odpovědi.

MATES 21.11.2013

Dobrý den,
stačí změnit jazyk v nastavení hry.

Honza (administrátor) 22.11.2013

Dekuji za odpoved,ale bohuzel to tam nemuzu nikde najit,kdyby jste mi to napsal jak dlouletymu klukovi budu jen rad :-)

MATES 22.11.2013

Dobrý den,
asi jsem nejakej divnej ale fakt tam nikde zmenu nastaveni jazyka nemohu najit,prosim poradte,dekuji.

MATES 23.11.2013

Dobrý den,
omlouvám se za mystifikaci, skutečně můžete jazyk nastavit pravděpodobně pouze při zakládání účtu. Pokud zakládáte účet přes oficiální stránky, zvolte v pravém horním rohu jazyk (ikonka vlaječky). Následně svážete svůj účet s konkrétním regionem, dle kterého pak budete hrát.

Honza (administrátor) 25.11.2013
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Watermelon Shooter Parkour Climb and Jump Princesses Sunflower Delight Puzzle Love Stack Fall Bubble Shooter Free 2 Real Flight Simulator Crowd City 2 Checkers RPG: Online PVP Battle
Nahoru