adobe-photoshop-cs4: Chyba v Adobe Photoshop CS4

Dobrý den, když ve photoshopu otevřu jakýkoliv obrázek, zobrazí se vpravo v nástrojové liště, že je vložený, ale v tom šedém čtverci kde se obrázek upravuje, se mi nezobrazí, včera jsem si založil ve windiws 7 nový profil, a fungovalo vše bez problému, dnes to zase nefunguje, můžete mi poradit? Děkuji.

Kamilů 17.10.2012 Odpovědi: (5) Odpovědět

Dobrý den, podívejte se, zda jste okno nezmenšil, nebo jej někam nepřesunul. Lze jej totiž uvolnit a různě s ním posunovat, případně jej minimalizovat.

Honza (administrátor) 17.10.2012

Zkoušel jsem oddálit i přiblížit, ale výsledek žádný.

Kamil 17.10.2012

Dobrý den, na mysli jsem měl minimalizování okna přímo s obrázkem. Pokud Vám to již fungovalo předtím - měnil jste nějaké nastavení?

Honza (administrátor) 17.10.2012

Žádné nastavení jsem neměnil, teď jsem zjistil, že když dam u obrazku "Presunout do noveho okna" -> obrazek se zobrazi v novem mensim okne a stejně není vidět, ALE když držím to okno levým tlačítkem myši a hýbu s ním, tak se obrázek zobrazí, dokud okno zase nepustím. Můžete mi s tím nějak poradit?

Kamil 17.10.2012

Dobrý den, mimo Photoshop problémy s obrázky nebo grafikou nemáte? Pokud ano, přeinstalujte/aktualizujte ovladače k Vaší grafické kartě. Jestliže je jinak vše v pořádku, reinstalujte Photoshop.

Honza (administrátor) 18.10.2012
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Princesses Sunflower Delight Slope Racing Stunts Track Adam and Eve: Cut The Ropes Drop Maze Checkers RPG: Online PVP Battle Parkour Climb and Jump Race Monster Truck Bubble Shooter Free 2
Nahoru