artrage: Otevření obrázku ptg

Dobrý den, udělal jsem si obrázek z ArtRage. pak jsem ho chtěl vidět ve Windows prohlížeč Fotografií. A ukázalo se mi že- Program Windows Prohlížeč fotografií nemůže otevřít tento obrázek, tento formát soubory není podporován nebo nemáte nejnovější aktualizace programu Prohlížeč fotografií-. Pak jsem dal vlastnosti obrázku a je tam formát PTG (.ptg). Třeba to s tím souvisí nebo ne? Poraďte prosím!!!!
Děkuji.

Jakub20 6.12.2013 Odpovědi: (5) Odpovědět

Dobrý den,
obrázek ukládáte v nativním formátu, který umožňuje následnou úpravu v programu (krok zpět apod.). Při ukládání zvolte jiný formát - např. jpg, png a to tak, že kliknete na záložku Soubor a zde vyberete Uložit jako. Následně změníte pod polem Název formát souboru na jiný.

Honza (administrátor) 9.12.2013

ale to je anglicky

Jakub20 9.12.2013

Dobrý den,
postupujte tedy následovně: vytvořený obrázek si pro jistotu klasicky uložte a následovně klikněte na záložku File přímo v programu, dále klikněte na Export Image File a automaticky se Vám nastaví požadovaný formát .jpg. Nyní jen obrázek uložte.

Honza (administrátor) 10.12.2013

moc Děkuji

Jakub20 17.12.2013

Dobrý den,
jsme rádi, že je vše v pořádku.

Honza (administrátor) 18.12.2013
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Parkour Climb and Jump Mummy Hunter Stack Fall Reap Race Monster Truck Bubble Shooter Free 2 Jelly Shift Adam and Eve: Cut The Ropes Crowd City 2
Nahoru