clash-of-clans: Přecházení mezi přístroji

Začal jsem hrát, ale čeká mně výměna mobilu, jde nějak rozehranou hru hrát i v jiných přístrojích než byla instalovaná?

Moje Máňa 9.1.2014 Odpovědi: (135) Odpovědět

Dobrý den,
takovou strategii bych rozhodně nedoporučoval. Na mnoha stránkách naleznete efektivní postavení obranných zdí pro jednotlivé Town Hall levely - vyzkoušejte se řídit jimi.

Honza (administrátor) 5.3.2014

Dobry den, musel jsem si preinstalovat mobil a s tim se mi smazala i puvodni aplikace, kdyz jsem ji stahl znova tak jsem musel zacit zase od zacatku..mohu se nejak prihlasit ke staremu uctu? Dekuju za odpoved

Dan 14.3.2014

Dobrý den,
možnost obnovení tu je, ovšem má určitá specifika: http://mujsoubor.cz/poradna/clash-of-clans/9995-obnoveni-vesnice-ztrata-telefonu Splňujete některou z podmínek?

Honza (administrátor) 15.3.2014

Dobry den
Vyskytl se me problem a to ze hraji clans jiz delsi dobu a jsem prihlasen na svem telefonu a syn hraje svou hru na svem tabletu ale nejak jsem to nedomyslel a oba hrajeme na jednom gmail uctu kdyz chci synchronizovat svuj telefon s google sinc tak me to zacne nabizet jeho vesnici ktera je v zacatcich a ne mou tak jsem jakozto byl v zacatcich smazal s tabletu meily i hru protoze to neslo synchronizovat ani s nove vytvorenym gmail emailem pro jeho hru nainstaloval jsem ji synovi nove a zadal jeho novy email ale bouzel musi hrat od zacatku co se tyce me tak stale stejna hlaska ktera me navadi k prepsani jiz rozvinute vesnice na 70 lv na prepsani za jeho minulou hru ne ze bych nemohl hrat to je v poradku ale chystam se zakoupit novy telefon a mam obavy ze se tam ma vesnice nenahraje.Jak mam postupovat u tohoto problemu?dekuji a omlouvam se za chyby pri rychlem psani

Michal 16.3.2014

Ano myslim ze jsem byl prihlasen pres google ucet. Poradite mi tedy jak mam dale postupovat?

Dan 16.3.2014

Dobrý den,
@Michal: na synově zařízení jste neměl povolit synchronizaci s Google+. V aktuálním stavu úplně nedokáži předpovědět, jak se systém zachová, ale doporučuji svoji vesnici spárovat s Google+ a synovi tu jeho novou taktéž s jeho osobním Google+ (musíte na zařízení nainstalovat a spustit Google+ aplikaci a následně hru a v jejím nastavení zvolit spárování). Ideální by bylo se též ujistit, že původní verze na synově telefonu není s účtem spárována (mělo by být možné založit další účet na telefonu a přihlásit se opět pod Vaším původním mailem). Ovšem je třeba předtím provést s vesnicí spárování, jinak o ni syn opět přijde. Celkově však nemohu zaručit jak a zda dané řešení bude fungovat.

Honza (administrátor) 17.3.2014

@Dan: spárování je nutné provést skrze Google+ aplikaci, což jste možná neudělal. Zkuste ji nainstalovat, spustit a přihlásit se. Následně spusťte hru a podívejte se do možností a zkuste si ji i zahrát, zda budete mít možnost obnovit obsah.

Honza (administrátor) 17.3.2014

Dobry den, chtel bych se zeptat...jak preulozit starou vesnici za novou? Kdyz chci svoji novou vesnici zalohovat,tak mi to stale nabizi,ze se mi nacte ta puvodni coz nechci a tuto novou ztratim..prosim o radu..diky.

Adam 31.3.2014

Dobrý den,
Kdybych si převedl data z clash of clans z iphonu do androidu na 2 týdny, a pak to chtěl vrátit zpátky, tak by to šlo?

Coc 6.4.2014

Dobrý den,
ano, mělo by to být možné.

Honza (administrátor) 7.4.2014
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

On-line hry

Jelly Shift Bubble Shooter Free 2 Watermelon Shooter Race Monster Truck Checkers RPG: Online PVP Battle Real Flight Simulator Stunts Track Slope Racing Stairs Ketchapp Game
Nahoru