clash-of-clans: Přecházení mezi přístroji

Začal jsem hrát, ale čeká mně výměna mobilu, jde nějak rozehranou hru hrát i v jiných přístrojích než byla instalovaná?

Moje Máňa 9.1.2014 Odpovědi: (135) Odpovědět

Dobry den.
Chci se zeptat na prepinani uctu na jednom ipadu, kdyz zmenim ucet v game centru, najedu na clashe , tak se me to pta na nacteni me vesnice, vymazani pritelove vesni a napsani kodu, kterej nevim. Zajima me, jak vygenerovat kod a jestli se to da bezproblemove prepinat, kazdej mame zvlast svuj ucet pres gmail.

Dekuji za odpoved.

Ivetka 5.6.2014

Dobrý den.
Potřebuji ale začít novou hru na mém Ipadu a nevím jak. Na androidu je to jasné :)

Luky 5.6.2014

Dobry den,jak zjistim v clash of clans ID dekuji moc

canweer 9.6.2014

Dobrý den,
poněkud krkolomný způsob spočívá v možnosti Send Feedback. Pokud na tlačítko kliknete, zobrazí se formulář pro odeslání zprávy a v jejím předmětu najdete vlastní ID.

Honza (administrátor) 10.6.2014

Mám stejný pro problem. Mam i Phone a chci na nej přesunout účet z androidu. Kdyz na iphonu smažu hru a zase nainstaluji, hra se me nezepta a hraji dal.

maty 15.6.2014

Mam stejny problem jako Adam ,nevim co s tím ,chci novž telefon ale na G+ mam jinou vesnici,je to strašná prekérka :/

Dom 19.6.2014

Já mám takový problém, mám nový tablet, hru Clash of clans jsem hrál na telefonu, ale ten mám v opravně, mezitím jsem dostal tablet, nainstaloval jsem CoC a dal sign in, stejný email jsem použil, ale založila se mi nová vesnice s TH 2, po dokončení tutoriálu, co mám dělat, abych hrál na tabletu svou rozehranou vesnici z telefonu.

KAJA 4.7.2014

Dobrý den,
nyní jsem vyměnil jsou iPhone za Android zařízení a chtěl bych se zeptat zda je možné za stejnou vesnici hrát na iPadu tak na Android telefonu?

Jakub 12.7.2014

Ahojky koupila jsem novy iphone ale na puvodnim jsem dala ze je to new a ne old tudiz se ti cele vymazlo z game centra :-( a uz to nejde obnovit.. Ve hre ale stale ziju .. Je nejaka uplne jina moznost to dostat do tel? Stary uz jsem bohuzel prodala :-(

Lucie 20.7.2014

Dobrý den,
při přecházení mezi iPhony by mělo stačit pouze připojení ke GameCenter. Ovšem co se týče Vaší situace, doporučuji se obrátit přímo na podporu hry.

Honza (administrátor) 21.7.2014
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Temple Jewels Stack Fall Crowd City 2 Watermelon Shooter Survivor In Rainbow Monster Drop Maze Puzzle Love Stairs Ketchapp Game Real Flight Simulator
Nahoru