clash-of-clans: Obnovení vesnice - ztráta telefonu

Dobrý den ztratil jsem telefon,musím u nového začít hrát od začátku?děkuji za odpoved

jiri 8.3.2014 Odpovědi: (80) Odpovědět

Dobrý den,
pro zařízení se systémem iOS je princip následující: smažte hru na daném zařízení a následně ji znovu nainstalujte. Budete dotázáni, zda chcete obnovit předchozí rozehranou hru. Pokud označíte NE, pak dojde ke smazání staré hry a začnete kompletně od znovu.

Honza (administrátor) 28.4.2014

Dobrý den,
mám na telefonu rozehratou vesnici. Chtěl jsem ji hrat i na tabletu. Tak jsem si na tabletu naistaloval Clash of clans udelal sem tutorial. Pak jsem na tom tabletu dal to pripojeni na google+. A ted kdyz chci dat to pripojeni na google+ na telefonu tak mi to chce nacist tu novou vesnici a tim bych ale ztratil tu rozehratou vesnici na telefonu. Jde to nejak udelat aby mi to nahralo na tabletu tu starou vesnici z telefonu ? Hledal jsem nejake smazani zalohy na tom google+ ale marne.

Martin 3.5.2014

Dobrý den,
vždy musíte nejprve připojit tu původní vesnici... Co se týče nápravy, je to poměrně náročnější záležitost. U iOS lze využít smazání aplikace a její opětovné nainstalování s odmítnutím využití předchozí zálohy. Následně se pak můžete pokusit uložit tu původní verzi, ale postup bohužel není stoprocentní.

Honza (administrátor) 5.5.2014

Dobry den, mam probem nemuzu se dostat na svuji vesnici v clash of clans a urcite bych to nerad hral od znova. Omilem sem ji vymazal a znovu stahnul,ale moje vesnice se tam neukazuje. Jak se znovu prihlasim na svoji vesnicku? Dekuji za odpoved.

vojtech 14.5.2014

Ji myslim hru...

vojtech 14.5.2014

Mám iphone a hraju clash of clans na androidu a mám tam lepsi vesnici než na iphonu. Smazal jsem aplikaci z iphonu a dal ne ponechat data. Znovu nainstaloval a žádný dotaz jsem nedostal. Proste jako bych znova přišel.

Maty 15.6.2014

Dobry den, pri presunu i iphonu na iphone jsem omylem dala misto stareho nove zarizeni a hra se vymazala:-( da se zpetne nacist?

Lucie 19.7.2014

Ahoj mam novy mobil a na starem hraju clash of clans ale uz si nepamatuju jestly sem se prihlasoval pres g+ nebo ne. Tak bych se chtel zeptat jak starou vesnici dostat do noveho telefonu...zatim sem ji nesmazal ...dekuji za rychlou odpoved

Michael 24.8.2014

Dobry den, daval jsem telefon do puvodniho nastaveni s tim , ze nainstaluji pouze COC, bouzel jsem nebyl dotazan zda chci nahrat starou vesnici i presto, ze jsem drive byl prihlasen na google+. Jak ziskam vesnici zpet ? DEkuji

sentry0785 27.8.2014

Prosim vas.mam problem ztratil sem vesnici a mel sem zapnuty google+ ale nejde se prihlasit na rozehranou hru.nevite co s tim?nechci to hrat od znova kdyz tam mam 60level.dekuji

Petr Pavlásek 14.9.2014
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Temple Jewels Stack Fall Crowd City 2 Watermelon Shooter Survivor In Rainbow Monster Drop Maze Puzzle Love Stairs Ketchapp Game Real Flight Simulator
Nahoru