google-chrome: Nedochází k načítání obsahu nového tabu

Dobrý den,když dám otevřít odkaz v nové kartě a pokračuji na dané stránce tak se stránka v druhé kartě nenačte. Pro načtení odkazu musím přejít na druhou kartu s odkazem. Proč? Děkuji za odpověď

Michal 8.4.2016 Odpovědi: (3) Odpovědět

Dobrý den,
toto chování je nejčastější pro YouTube a podobné služby, aby nedocházelo ke zbytečnému využívání rychlosti internetového připojení/PC výkonu a stejně tak k rušení uživatele, který by obsah aktuálně nesledoval. Pokud se Vám toto děje na všech stránkách obecně, tak se však jedná o chybu. Jakou verzi Chrome máte? Jaký máte operační systém? O jaké stránky jde? Nenačte se vůbec nic?

Honza (administrátor) 11.4.2016

Dobrý den, mám stejný problém a děje se to u každého odkazu otevřeného v nové kartě. win 10, Chrome: Verze 49.0.2623.112 m (64-bit)

Michal 13.4.2016

Dobrý den,
doporučuji Chrome kompletně přeinstalovat (ujistěte se, že máte prohlížeč přihlášený a hesla apod. se Vám tak automaticky synchronizují). Následně Chrome odinstalujte z ovládacích panelů, restartujte PC a znovu jej nainstalujte.

Honza (administrátor) 14.4.2016
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

On-line hry

Bubble Shooter Free 2 Princesses Sunflower Delight Watermelon Shooter Slope Racing Race Monster Truck Reap Crowd City 2 Jelly Shift Puzzle Love
Nahoru