Hry a zábava: Nejdou žádné multiplayer hry na wifi

Dobrý den na mé wifi nejdou žádné multyplayer hry.
Např. GTA San Andreas ukazuje že server to vyhledává a že 0/0 hráčů. ale když se připojím na jinou wifi tak mi hry jdou prosím poraďte mi co mám na wifi změnit. :)

Filip Marko 21.4.2014 Odpovědi: (6) Odpovědět

Dobrý den,
doporučuji zkontrolovat nastavení Firewallu, zda Vám na routeru neblokuje připojení právě k MP serverům apod.

Honza (administrátor) 22.4.2014

Jak se to prosím dělá ?

Filip Marko 22.4.2014

Dobrý den,
je třeba se dostat do nastavení routeru přes prohlížeč - návod zde: http://mujsoubor.cz/magazin/jak-nastavit-wifi-router-a-domaci-bezdratovou-sit Tam se podívejte po možnostech blokování určitých portů nebo rovnou po vestavěném firewallu.
Ještě se zeptám na několik podrobností - s jakým zařízením se připojujete? Jakého máte poskytovatele internetu? Když se připojíte k jiné WiFi - u kamaráda? Testujete tu samou hru na různých WiFi? Internet Vám na domácí WiFi jede bez potíží? Nemáte pouze blokované spojení nebo aktivovaný firewall pro danou WiFi síť (po spuštění hry by mělo automaticky vyskočit upozornění na možnost povolení přístupu k síti)?

Honza (administrátor) 23.4.2014

Poskytovatel je UPC.
Ano testuju tu samou hru.
Jáá sám mám domácí wifi internet jde ale jak jsem řekl MP hry nejdou.
Když se připojím na jinou wifi ať je to jakákoliv tak mi MP hry jdou.

Filip Marko 23.4.2014

Dobrý den,
v daném případě se obávám, že buď automaticky blokujete připojení v rámci nastavení PC nebo konkrétní porty blokuje poskytovatel.

Honza (administrátor) 24.4.2014

Dobrý den nejdemy mp hry jinak všuse na wifi jdou.načte se mně menu a singleplaer a když kliknu na mp tak ukazjese 0/0 hráču ani ten server se my nenačte Děkuji za pochopení...POMOC
 

BOB 28.11.2017
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Jelly Shift Parkour Climb and Jump Watermelon Shooter Crowd City 2 Princesses Sunflower Delight Stairs Ketchapp Game Survivor In Rainbow Monster Drop Maze Race Monster Truck
Nahoru