Hry a zábava: Jak vybrat herní PC?

potřebuji poradit s výběrem koupě PC spíše na hry

davidrajda@gmail.com 20.11.2012 Odpovědi: (2) Odpovědět

Dobrý den, pokud chcete herní počítač, tak budete potřebovat několik důležitých věcí - silný procesor (ideálně Intel i5 nebo i7), výkonnou grafickou kartu (1GB DDR5 paměti), dostatek operační paměti (2 x 4GB) a velký disk (ideálně 1TB). Není od věci mít i menší SSD disk, který je vhodný pro využití operačním systémem, který tak může startovat rychleji a obecně se zrychlí práce celého PC.
Velmi důležité je nepodcenit koupi PC skříně, která musí být dobře větraná - nutně musí být větrák v přední části bedny. A na závěr zdroj - nesmíte opomenout dostatečný výkon (500 W), aby utáhl všechny komponenty. Rozhodně nevybírejte levné zdroje, jednoduše se mohou pokazit a případně poškodit další komponenty.
Co se týče zvukové a síťové karty, většinou bohatě stačí integrované. Pokud si však potrpíte na 5.1 zvuk a máte kvalitní repro soustavu, pak je dobré se poohlédnout po specializovaném řešení.

Honza (administrátor) 20.11.2012

Kup si od barbonu eagle silver na http://www.tsbohemia.cz

prochazka jiri 16.5.2014
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Parkour Climb and Jump Mummy Hunter Stack Fall Reap Race Monster Truck Bubble Shooter Free 2 Jelly Shift Adam and Eve: Cut The Ropes Crowd City 2
Nahoru